היי.. ראיתי שאנשים פורקים פה ועוזרים להם.. אז ככה:
יש לי חברה שאני הכי אוהב אותה בעולם, שמבחינתי אני יודע שהיא האחת. בוודאות. היא גורמת לי פשוט לא להסתכל על אחרות ועוד מרצון, כי היא באמת בול הטעם שלי - גם ביופי וגם באופי.
עכשיו היא טיפה חשדנית.. בצורה בריאה וטבעית אבל היא הייתה בטוחה פעם שנדלקתי על מישהי מהעבודה שלי, סתם מישהי באמת, שגם לא נראית טוב וגם באופי היא דוחה אותי, אבל היא הכניסה לעצמה לראש שאולי נדלקתי עליה. הבעיה היא שהיא לא יודעת כמה אני שונא את אותה אחת מהעבודה, ובאמת רואה בה כשטן שמנסה לחבל בקשר שלי ושלה (השטן הזה הוא טיפוס קנאי ושלילי ואני יודע שכואב לה לראות אותי עם חברה שלי)
הפחד הכי גדול שלי הוא שבמקרה, איכשהו, יפלט לי השם שלה ליד חברה שלי, והיא תהיה בטוחה שוב משום סיבה שאני נדלקתי על ההיא מהעבודה.
אני פשוט יודע שאם היא תשמע את השם הזה היא יכולה פשוט להתפוצץ ולהשבר לרסיסים ואני מפחד שהכל יגמר מזה. האמון שלה בי יפגע. על סתם. על כלום. על פרנויה מיותרת שנכנסה גם אלי לראש. אני לא מצליח להוציא את הפרנויה הזאת. לדעת שאם אני לוחץ על כפתור אחד קטן - הכל נגמר. ולמה נגמר? על כלום. על אי הבנה מיותרת. ואני לא אסלח לעצמי לעולם.
רק בגלל הפחד הזה השם שלה לא יוצא לי מהראש. היא פשוט שטן שיכול להרוס את אהבת חיי, את אשתי לעתיד ואת אם ילדיי לעתיד מבחינתי... כי אני יודע שכל מה שחיפשתי נמצא בה. בוודאות..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות