אלמן מזה חמש שנים בן 45 פלוס בהכרות טריה של רווקה בסביבות הארבעים , הקשר טוב זורם וכייפי , מלכתחילה אמרה שהיא טיפוס שאוהב סקס , בהמשך סיפרה שיש לה פרטנר מדהים כבר חמש שנים שהייתה איתו מס' פעמים באורגיות ,והוא גם ידיד כך שקשה לה לנתק קשר יוזמתית למרות שלא מעוניינת להיפגש איתו יותר.
אני מנסה לבוא פתוח מבין שדברים השתנו מאז שאני שהייתי רווק , יודע שמאוד חשוב לה הזוגיות שלנו והיא רואה בה עתיד ובתכלס כייף לנו ביחד.
המון שנים לא הייתה בזוגיות וגם הסקס איתה יותר דומה לסצנת פורנו מאשר לסקס מתוך רגש..אבל בתהליך של שינוי עם הזמן
אני מוצא את עצמי מתהפך האם בכלל יש סיכוי לקשר שכזה , האם לא אשעמם אותה מול הרמת גירוי שרגילה , האם תהיה נאמנה בכלל , ולמה לעזאזל לא מוכנה לנתק יוזמתית קשר עם הפרטנר שלה כשיודעת שמפריע לי .
אני מדמיין אותה בסיטואציה של אורגיות וממש קשה לי עם זה ,יכול להיות שאני שמרן ..אבל איך אוכל באמת לקחת אותה ברצינות ולדעת שתהיי שלי עם הסטוריה ונתונים שכאלו?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות