אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

בתי בת ה-14 לא נשית, ואני לא רציתי שהיא תצא ככה, אני מתביישת לצאת איתה החוצה

ג'ניפר בת 40 | כתבה את השאלה ב-31/03/18 בשעה 19:58

אני אובדת עצות
יש לי ילדה בת 14 שהיא ילדה טובה, היא יותר מממוצעת בלימודים והיא גם מאוד מוכשרת. רק שיש משהו אחד שמציק לי וזה שהיא לא מקשיבה לי.
היא לא אוהבת ללכת לשופינג, לא אוהבת להתאפר, שונאת שמלות לא אוהבת לשים לק וזה ממש מציק לי. תמיד מאז שהייתי בהריון תמיד רציתי ילדה שאוכל לעשות לה תסרוקות אבל היא בכלל לא אהבה את זה ואפילו שנאה את זה כשהייתה קטנה ושלחתי אותה פעם לחוג ריקוד ותמיד אמרה לי שהיא לא רוצה ללכת לשם
כשאני באה איתה לקניון לקנות בגדים היא משתעממת
אני יכולה להגיד שכשמתי אני שומעת אותה מדברת בטלפון עם חברות על רמקול אני מופתעת מאיך שהיא צוחקת מדברים מטומטמים שחברות שלה ואפילו היא מספרות אחת לשניה.

אני לא יודעת מה לעשות, אני מתביישת לצאת איתה החוצה וניסיתי לדבר איתה על זה אבל היא אמרה שזו מי שהיא והיא רוצה שאקבל אותה ואני ממש לא מבינה איך הבת שלי מתנהגת ככה?? הרי תמיד ידעתי שבנות צריכות להיות נשיות אבל היא ממש לא כזאת ואני ממש מבואסת

האם זה נכון שבנות צריכות להיות נשיות?

כן

לא

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"