בזוגיות ארוכה ואין סקס, איך ממשיכים מכאן?

אנונימית בת 24 | כתבה את השאלה ב-01/04/18 בשעה 18:54

*מצטערת כל החפירה מראש!*
אני בת 24 אוטוטו, ובזוגיות מדהימה 7 שנים עם הבת זוג הכי מדהימה ויפה שיכולתי לבקש
אני אוהבת אותה יותר ממה שהלב שלי יכול להכיל והיא באמת הדבר הכי טוב שיכולתי לקבל
היו לנו הרבה עליות וירידו אבל האהבה הענקית בנינו גרמה לנו להישאר ביחד ולהילחם...
הבעיה העיקרית שלנו היא שאנחנו לא שוכבות.
לא היה לנו סקס נורמאלי כבר כמעט 4 שנים
אין בנינו מגע, אינטימיות ואת הרגעים האלה שיש במיטה לכל זוג שסתם שוכבים ומתנשקים שעות.
בהתחלה תמיד היא הייתה אומרת לי שהיא עייפה, או אין לה כוח, ושהיא לא מרגישה טוב, אבל אני לא סתומה ומבינה שהיא לא נמשכת אליי .. אבל גם כשירדתי במשקל לא השתנה דבר.
אנחנו תמיד מדברות על זה, רבות, אני לא מבינה איך לא חסר לה? קשה לי להיות כל היום עם מישהי שאני כלכך רוצה לגעת בה ונמשכת אליה בטירוף והיא כל נגיעה שלי דוחה.
כשזה הפך להיות הנושא העיקרי לריבים שלנו אז היחס שלי הרחיק אותה לטענתה ... והיא מרגישה מרוחקת... יש לציין שהיא באמת האהבה הכי גדולה בחיים שלי, היא אהבת חיי, שום דבר לא רע לי איתה מלבד הנושא הזה, אבל זה כלכך מפריע לי שאני מרגישה שאני באמת מתוסכלת מינית כבר.
עם בנות זוג לפניי זה לא היה לה, ולא משנה באיזה גישה אני מנסה לבוא-היא לא רוצה את זה.
ניסיתי בהתחלה לדבר, וכשהיא אמרה שהיא תשתנה ולא קרה כלום במשך חודשים אלא רק תירוצים התחלתי להתעצבן כי הרגשתי שהיא מורחת אותי, אחרי זה ניסיתי לבוא בגישה טובה ואוהבת, אבל שוב, לא קרה כלום, ומאז פשוט ניסיתי לא לדבר על זה ולחכות שזה יגיע ממנה (וזה לא הגיע שנים..)
כשיש לאחת בית ריק אנחנו סתם יושבות לראות סרט או ישנות, וכשיוצאים בחופשות במלון אנחנו לא שוכבות...
זה קשה לי בטירוף.
אני לא יכולה כבר לשמוע על סקס יותר מרוב שזה חסר לי, אני בוכה כלכך הרבה כי אני נמצאת עם מישהי שאוהבת אותי, אני אוהבת אותה, אבל אין בנינו שום קשר פיזי. אפילו נשיקה יבשה כבר אני לא זוכרת מתי הייתה, היא אומרת שהיא רוצה להתחתן איתי, וגם אני רוצה, אני לא מדמיינת את החיים שלי בלעדייה.
לפני שנה פגעתי בה מאוד ומאז היא אומרת שהיא לא שוכבת איתי בגלל שהיא מרגישה מרוחקת, אני יודעת שהיא נפגעה, אבל לא היה בנינו סקס גם לפני שפגעתי ככה שאני לא יכולה לראות את זה כסיבה האמיתית... או לפחות העיקרית.
חשדתי שהיא א-מינית תקופה ארוכה, אבל היא התעצבנה עליי ואמרה שזה לא נכון
אני לא רוצה להיפרד ממנה, בגלל סקס אני אאבד את אהבת חיי? מצד שני, לא אשכב יותר ולא יהיה לי מגע פיזי עם מישהי אף פעם? אין בנינו אפילו מגע יבש על החזה או משהו. הפעם האחרןנה ששכבנו הייתה לפני שנה וגם זה היה חד פעמי אחרי תקופה מאוד ארוכה.
אנחנו הרבה שנים יחד, זה הקשר הכי רציני שהיה לי
ועם הבחורה הכי יפה ומדהימה שיש
איך ממשיכים מכאן? להיפרד ? להמשיך להילחם? מהשיחות איתה אין תשובה ברורה. היא מרגישה מרוחקת וצריכה שנתקרב מחדש, אבל לא משנה מה אני עושה היא לא מרגישה קרובה, ובינתיים החוסר במגע רק מרחיק אותי ואני מתחילה להתייאש.
מה שכואב לי שזה לא הסקס עצמו, זה המגע...
אין מגע, אין אינטימיות ואין משיכה (ממה שזה נראה לפחות)
איך ממשיכים מכאן?

מה לעשות?

להיפרד

להמשיך להילחם בגלל האהבה

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"