הכרתי מישהו דיברנו כמה ימים היה כותב בבוקר צהריים ערב ובין לבין מתקשר. מה שמוזר שהקפיד להגיד כל הזמן שהוא כרגע לא רציני. אבל המשיך לכתוב ולהתקשר בקצב של קשר רציני. נפגשנו לדייט אחד והיה ממש כייף ומעניין סיימנו בנשיקה ובזה שנדבר בבוקר. למחרת לא שמעתי מימנו עד הלילה בלילה שאל לשלומי עניתי. קרא את ההודעה אחרי כמה שעות ןלא ענה.
למחרת שוב עד הלילה כלום ושוב כתב ועוד שואל איפה אני נעלמתי (???) עניתי זה היה התכתבות קצרה שום מילה על הדייט השני שתכננו ליומיים אחריי. וזהו.
לא שמעתי מימנו יום אחריי ולאחר מכן אני כתבתי משהו כזה שמרמז אם הפגישה בתוקף ענה שבטח ובודק איך מסתדר לו ויעדכן. ו..כלום.
לא יודעת מה לעשות? זה ממש מתסכל החוסר וודאות הזאת. רוצה לכתוב משהו חד משמעי עצבני קצת, אבל מצד שני לא התחייבנו לכלום אנחנו לא זוג
מה דעתכם? אני מבולבלת מאוכזבת ולא רוצה להשפיל את עצמי עוד מעבר לזה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות