כבר כמה שנים שאני כל הזמן מחפשת תשומת לב.. אולי זה חלק מהגיל או משהו כזה אבל זה ממש רציני אצלי.
אני כל הזמן מבקשת מאלוהים שיום אחד אני אעבור ניתוח בגב כמו שבת דודה שלי עברה או שיהיה לי נמק ברגל ושיכרתו לי אותה או שיהיה לי סרטן.
אני לא מבינה את עצמי.. איך אני רוצה שיהיה לי סרטן? בשביל מה? בשביל שילדים אחרים ירחמו עליי? אוקיי ואז מה? קיבלתי את כל התשומת לב הזו ויכול להיות שאני הולכת למות? ושאני אסבול? מי מאחל לעצמו סרטן? אני מרגישה שאני משתגעת
מצד אחד אני רוצה שמשהו רע יקרה לי ומצד שני אני לא רוצה לסבול ומצד אחד אני רוצה שירחמו עליי ויתייחסו אליי אבל מצד שני אני שונאת את התכונה הזאת בי ואני תמיד מרגישה שאני יותר מדי מנסה למשוך אליי תשומת לב שזה כבר נהיה מעצבן ואז עוד יותר מתרחקים ממני ואני תמיד אומרת לעצמי שעדיף לי פשוט לשתוק.
אני לא יודעת מה לא בסדר איתי. אני רק יודעת שיש לי בקושי ביטחון עצמי ושאני צריכה עזרה. לא יודעת במה אבל אני צריכה עזרה.
אז תעזרו לי? פשוט תכתבו מה שאתם חושבים.. כל דבר..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות