שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני מבולבלת וכבר לא יודעת מה לעשות.
אתחיל מזה שעוד מפברואר של שנה שעברה עברתי מיונים לחיל חינוך. במהלך המיונים התבקשתי לציין איזה מבין המסלולים אני מעוניינת להיות בו, וכאפשרות ראשונה בחרתי "מורה למתמטיקה" כן כן יש דבר כזה.. אחרי שהודיעו לי שהתקבלתי אמרו לי שאני צריכה להירשם למיכללה/אוניברסיטה. באותה תקופה לא סיימתי את כל הבגרויות, ולא עשיתי פסיכומטרי.. (עוד הייתי בזמן הלימודים) אך בכל זאת התעקשתי ועשיתי מה שהיה צריך. וראה פלא? לא התקבלתי.
לכן, הצבא החליט שלא התקבלתי לחיל החינוך. מה שכן התקבלתי כמו כל אחת אחרת. רק שאני הצטרכתי להירשם למיכללה שאליה לא התקבלתי!! מה לא ניסיתי.. אין ספור פקסים,איומים, טלפונים ושום דבר.
שיבצו אותי בסופו של דבר כפקידת לישכה. הם לא מוכנים להחזיר אותי לחיל בטוענה שיש עודפים ואין מקום אפילו לאחת שכניראה כבר התקבלה לפני כל הבנות הללו!
אני כבר לא יודעת מה לעשות.. ביקשתי שיחליפו לי תפקיד,לא עזר. אפילו ביקשתי מכית ואמרו שאני לא מתאימה (הקבא שלי 53 ופרופיל 97-אולי קבעו לפי יום המאה).
אני בכמה דילמות:
1. להגיע ליום הגיוס, ולעשות את תפקידי ומשם לנסות להתקדם לקצונה? (ברור לי שלא באותו תפקיד..) אבל מה אני צריכה לקצונה? יכול להיות שלא אעבור ואני לא מוכנה לקחת סיכון מיותר.
2. לסרב לפינוי? לבוא ליום הגיוס ולדבר עם הקצין מיון? (הוא לא יעזור, חברה שלי עשתה את זה..ציפצף עליה כמובן). אז אמרתי שאשב בכלא יום יומיים ואז כניראה יקשיבו לי..ואוכל להיות מכית (הגיוס לזה שלושה ימים אחרי הגיוס שלי).
ולא רק הדילמות הללו יש לי דילמות נוספות..
3. אם ובמידה אהיה פקידת לשכה, אני רוצה לעבוד באותו זמן.. כרגע אני עובדת ואולי אצליח להסתדר עם שניהם- הצבא יאשר לי? כי מצבנו הכלכלי בסדר גמור.
4. אמא שלי לא רוצה שאשרת קרוב לבית, היא לא רוצה לראות אותי. אוכל להגיד שאני חיילת בודדת? ויתנו לי דירה עם שותפות? או שאהיה בבסיס.. (כמובן שזה פוסל את עניין העבודה).
אלו בעיקרון הדילמות.. אשמח אם מישהו יעזור לי.. הגיוס שלי בשלישי למרץ, אני צריכה לבוא עם דעה מגובשת.
תודה, ושיהיה לכולם המשך יום טוב.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות