היי הייתי בקשר עם בחור כמעט שנה, אבל זה תמיד הרגיש כיאלו זה ההתחלה ואף אחד לא הצליח באמת להפתח ורבנו על שטויות ועוד הרבה דברים לא חיובים, נפרדנו כבר פעמיים וכל פעם חזרנו אחרי שבועיים, הוא היה אומר את המילה האחרונה בדרכ ואז כעבור שבועיים שולח הודעה- בין אם זה להתנצל או להגיד שאוהב או מתגעגע..אבל אף פעם לא להגיד שרוצה לחזור אלא להוציא את זה ממני ואז הוא יגיד שגם הוא רוצה.
תמיד חזרתי כי תמיד האמנתי שיכול להיות אחרת..ואני עדיין חושבת שיכול להיות אחרת אבל לא כרגע.
נפרדנו בפעם השלישית לא מזמן וכעבור שבוע, שלח לי הודעה. אחרי שיודע ואמר שיכבד שלא ישלח לי הודעות כי יודע שזה פוגע בי שזה סתם והוא יודע שסתם לקטע או ידידות אין מצב.
עניתי לו סמיילי עקום, כמובן ממש בהלם והתרגשות חיובית וגם שלילית. ואז אמר שוב שהוא מתנצל שפגע שמקווה שאסלח ושלא יציק לי יותר. (אז למה הוא שולח לי שהוא מתגעגע בהתחלה ואז לא אציק יותר?! מה הקטע??? שוב זה מרגיש לי משחק מניפלוטיבי אבל מצד שני בנים לא כאלה מוחכמים בדרכ בעיני) ממש התעצבנתי והגבתי כמו שאף פעם לא הגבתי- עד עכשיו שהיינו נפרדים אם היה כותב שמתגעגע הייתי רושמת גם אני וכו..הפעם רשמתי לו שלמה הוא תמיד רושם את זה אחרי שאנחנו נפרדים ושמה הוא רוצה ממני כבר ושיפסיק לשחק באנשים כיאלו שהם בובות. ענה לי אחרי הרבה שעות "צודקת.." והוא אחד שכמעט אף פעם לא מסכים איתי כלומר מתאים לו להתנגש בי..
השאלה שלי היא כזאת- הוא חושב שכדאי שהקשר יעבוד בתכלס אני זאת שצריכה לעשות שינויים בכמה דברים כי כרגע זה לא מסתדר, ומבחינתו הוא בסדר..אז למה הוא שולח לי הודעה? הוא ניסה לחזור? יש מצב שזה סתם לשתף מבלי אינטרס שהוא מתגעגע?
אני הייתי רוצה לנסות אחרי תקופה חודש חודשיים שלושה, לחזור ,לעצמי לצאת עם אחרים ואם עדיין יש חשיבה או געגוע אז כן..ואחרי הודעה כזאת תוקפנית ששלחתי אתם חושבים שינסה שוב ליצור קשר?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות