טוב אז אני אתחיל בזה שאני כבר שנה וחצי משוחרר מהצבא ואני כן בתוך תוכי מרגיש דחף ורצון להתקדם , לפתח את עצמי וללמוד, מודע לכמה שזה חשוב ואני מאוד רוצה בזה.
מאז ומעולם אהבתי את עולם המחשבים אבל אף פעם זה לא היה לעומק ובאמת משהו רציני, אני שוקל האם להתחיל ללמוד השנה וכאן נכנסות לתמונה כמה התלבטויות.
האם להתחיל ללמוד השנה או להמשיך לחוות , לצבור נסיון, לטייל ולראות עולם.
אם אתחיל ללמוד, אני חושב שהכיוון שלי הוא מדעי המחשב כי סה"כ אני כן אוהב ומבין בעולם הטכנולוגי והמחשבים אבל אני לא בטוח שזה הצעד הנכון כי אני לא באמת מכיר מספיק דברים אחרים.
בנוסף ההתלבטות ממשיכה כי אני גם לא יודע איפה כדאי ללמוד ואני יודע שלהחלטה הזאת יש השפעה גורלית, הבנתי שלימודים במכללה לעומת אוניברסיטה במיוחד במקצוע הזה הם מאוד משמעותיים.
כל אחד ממליץ ואומר משהו אחר ואני פשוט מאבד את הצפון ולא מצליח לקחת את ההחלטה , אין לי עוד הרבה זמן להחליט עד אוקטובר ואני באמת אובד עצות.
אשמח לשמוע את דעתכם ואיך הייתם פועלים במקומי, האם מתחילים ללמוד בכלל? להסגר קודם כל בוודאות על מה שאני רוצה או פשוט לנסות ולקפוץ למים ? ואם כן אז איפה להתחיל ללמוד ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות