אני עוברת תקופה לא פשוטה בכלל- כשהייתי בכיתה ג׳ חוויתי מאחי שהיה בכיתה ז׳ גילוי עריות, ולפני כשנה כשהייתי בכיתה ח׳ התלוננתי במשטרה עליו ונלקחתי לישון כחודש אצל המורה שלי שהיא עד היום ואחר כך אצל היועצת שלי- אני והוא לא מדברים כמעט שנתיים.
משבר זה יצר אצל משפחתי ובעיקר אצל אמי שיברון ❤️ שבה היא בעצם נקראת בין שתי ילדיה.
כתוצאה מזה ההורים שלי מתגרשים ומעוד כל מיני סיבות בין היתר, הוא גר בחול (אני לא ראיתי אותו מגיל שנתיים).
עכשיו, אני מסיימת את בית הספר שלי מה שמביא אותי למיליון פרידות- בין אם זה מהמורה, יועצת, מנהלת, צוות וכמובן החברים שלי שתמכו בי לאורך כל הדרך.
אבל בתכל׳ס מה שהכי קשה לי בעולם בערך זה הפרידה שאני חווה כרגע מהאקס שלי שהיה איתי שנתיים וחצי. אני כבר שנה אחרי הפרידה ולא מצליחה לצאת מזה ועכשיו שאנחנו עוזבים את הבית ספר אז אני כבר לא יראה אותו אף פעם- לא סגרנו מעגל ולא דיברנו בכלל. בגדול אני שבורה מכל הכיוונים ואני לא יודעת איך להתמודד עם פרידות בכלל!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות