שלום לכולם, אני בחור בן 28 סיימתי תואר ראשון עובד וכו'. מאז ומעולם הייתה לי משיכה חזקה מאוד לנשים. אני מרגיש שהיא קצת חזקה יותר מאשר לגבר ממוצע. אני בנאדם מאוד מיני. למשל אם אני אהיה בסיטואציה עם חברים ויהיו שם נשים תמיד זה ימשוך לי את המחשבות. למעשה כל סיטואציה שיש בה בנות בנות גילי גורמת לי לחשוב על אותן בנות. כמובן גם מחשבות מיניות וגם מחשבות על אהבה ומערכת יחסים.
אני הרבה זמן מחפש קשר רציני. מעולם לא הייתה לי מערכת יחסים ארוכה. היו לי רק קשרים קצרים של חודש חודשיים. לפעמים אני תולה את זה בעובדה שלמדתי בישיבה חרדית כמה שנים (חזרתי בתשובה ועזבתי). באותה תקופה לא הכרתי נשים בכלל כמובן.
כיום אני מנהל אורח חיים חילוני לחלוטין ומחפש קשר אמיתי כנה ועמוק אבל מרגיש שהמשיכה שלי למיניות והחרמנות שלי גורמת לי לחשוב יותר מדי על נשים בקטע מיני ופחות בקטע של זוגיות.
כשאני יוצא לדייט עם מישהי אני תמיד מחפש את המגע את הקרבה. וגם לפעמים אני מנסה להתחיל עם בנות סתם בשביל להשיג סיפוק מיני. כמה פעמים אפיל השתמשתי בשירותי מין למיניהם למרות שאני לגמרי מתנגד לניצול נשים ותמיד התבאסתי על עצמי שעשיתי את זה.
האם זה נכון שחרמנות יתר יכולה למנוע ממני קשר אמיתי? או שזה סתם דמיון שלי.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות