שלום לכולם. אני בן 17 ו-11 חודשים. בערך מסוף חודש שישי של 2013 הייתי חתום על קד"צ נהיגה, ובמשך כמעט 9 חודשים הם משכו אותי ועשו לי את המוות. אני מתחרט שלקח לי כלכך הרבה זמן לעשות את זה, אבל לפני שלושה ימים שלחתי להם פקס, שציינתי בו מספר תעודת זהות, פלאפון, שם והכל, אמרתי שאני מבקש לוותר על קד"צ נהיגה והוספתי חתימה בכתב יד. לפני יומיים, ב-25, התקשרתי לכוכבית גיוס ונאמר לי במענה האוטומטי שבתאריך של אותו יום (25/02) הגיע הפקס והפנייה שלי בטיפול.
עכשיו, רציתי לדעת, כמה זמן הפנייה שלי אמורה להיות בטיפול? ומה קורה הלאה? אני מקבל מנילה, זימונים (הייתי אמור לקבל זימונים למיונים לחי"ר באוקטובר שלא קיבלתי בגלל הקד"צ), מכתבים? מה יהיה איתי עכשיו? והאם מאוחר מידי להביע את רצוני לגבי תפקידים מסויימים? האם הצבא כבר יקבע בשבילי מה הולך מעכשיו?
ואני מבקש לא להגיד לי להתקשר אליהם. התקשרתי למיטב לא מזמן והם בעצמם לא יכלו להגיד לי מה יקרה עד שאצא מהקד"צ כי זה תהליכים שצריך לראות איך ומה קורה ברגע שאחתום וויתור. ככה שבנתיים אני "תלוי באוויר" ומחכה לצבא שייתן לי תשובות, ואני לא יודע כמה זמן זה יקרה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות