אחרי 4 שנים של זוגיות - פרידה - רווקות של שנתיים לפני שבועיים הכרתי משהי. אנחנו עוד לא ביחד הכל מאוד טרי. אני גם לא ממהר להכריז עלינו זוג. למרות שאני צמא לאהבה. למען האמת היא לומדת באוניברסיטה יחד איתי אבל בפקולטה אחרת. כניראה שמצאתי חן בעייניה והיא עשתה צעד אמיץ פנתה לחבר משותף וביקשה ממנו תמספר שלי. ( אני מעריך מאוד ) התחלנו לפלרטט. אני עוד לא יכול להגיד שאני מאוהב כי בכללי קשה לי להתאהב אבל בהחלט היא בטעם שלי ברוב הדברים שאני רוצה בבחורה.
היא גם אוהבת כמוני לנגן. וכלבים וזה דיי נחמד.
עוד לא שכבנו. ואפילו עוד לא נפגשנו לדייט למרות שזה מרגיש נכון. כאן ההתלבטות שלי.
מצד אחד: אני לאורך השנתיים רווקות ייחלתי לבואה של משהי. לזוגיות. לאהוב. למשהי שיהיה כיף איתה שנאהב. תמיד חיכיתי שזה יקרה. לחזור לרגעים של להיות ביחד במיטה ( לאו דווקא סקס ) להתכרבל יחד לראות סרט טוב. ייחלתי והתגעגעתי למשהי לידי.
מצד שני: עכשיו כשזה עומד לקרות אני מפחד. אני פתאום חוטף רגליים קרות. לא יודע איך להכניס שוב משהי לחיי. מאוד מפחד שזה יזרום מהר מדיי. מפחד להתאהב בה מהר ולאבד את עצמי. מפחד מזה מאהבה.
** עוד לא לגמריי שכחתי את הקודמת. למרות שזה תמיד יכאב כי היא הייתה אהבה ראשונה שלי.
וכואב לי שזה לא הלך בנינו. מצד שני אני כן יכול לאט לאט להכניס משהי חדשה ללב. אבל אני מפחד מפחד שוב להתאהב ולכאוב.
ובכלל שנתיים שאני אדון לעצמי ועכשיו לתת דין וחשבון למשהי. להיות שניים.
אני לא רוצה לפספס אותה. אני עוד לא מאוהב אבל אני מרגיש שיכול להיות משהו בנינו. מצד שני אני משקשק מפחד.
מתלבט. כמו שבחיים לא
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות