אני דתיה ויש לי חבר ואנחנו ביחד כבר חצי שנה. התנשקנו פעם אחת (נשיקה ראשונה שלי) ובנשיקה הרגשתי שאני לא רוצה את זה, הרגשתי שאני מתנשקת אבל הרגשתי שאני לא רוצה להיות שם, לא רוצה לעשות את זה.
מאז כל הרגש שלי כלפיו נעלם לגמרי! מהאהבה והמשיכה שהייתה לנו זה הפך מבחינתי לקשר של ידידים בלבד.. מדי פעם הרגשתי קצת אהבה אבל זה השתנה- הרגשות שלי משתנים ובמשך 3 חודשים אני רק הרגשתי כאילו הוא ידיד... וכל פעם שהוא אוהב אותי לפעמים אני מרגישה שאני אוהבת בחזרה ולפעמים לא. כאילו אני לא רוצה את זה.
קראתי פה קצת בשאלות וראיתי שהרבה כתבו שבמקרים דומים כדאי לעדות הפסקה.
אמרתי לו שאני מעוניינת בהפסקה והסברתי לו עת הרגשות שלי והוא אמר שהוא מבין. (אתמול)
היום הוא כתב לי הודעה ענקית על כמה שהוא לא יכול בלעדיי והוא יישבר לגמרי אם אני אפרד ממנו, שהוא אוהב אותי יותר מכל דבר אחר בעולם והוא לא רוצה שאני אעזוב אותו בחיים, זה הסיוט הכי גדול שלו.
אני צריכה את הזמן לחשוב, ואני יותר פונה לכיוון שכנראה אני לא מרגישה אליו שום דבר ולא אוהבת אותו.. אני לא יודעת מה לענות לו ואני מפחדת שבסוף ארצה להפרד ממנו כי הוא חשוב לי.. לבנתיים הבנתי שאני לא אוהבת אותו אבל זה פשוט עצוב לי לעזןב אותו כי הוא חשוב לי+ זה ישבור אותו..
מה לעשות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות