אני בן 23,אף פעם לא עבדתי בתור טבח, אין לי בכלל ניסיון בעבודות מטבח אבל חשבתי לנסות להתחיל לעבוד בתחום הזה לאחר שכבר עבדתי במקומות אחרים. איך העבודה? כמו לדוגמא טבח במסעדות אסיאתיות או בית קפה. האם העבודה דורשת הרבה מאמץ וזריזות תחת לחץ? הבנתי שיש מקומות שמלמדים את המנות אבל זה דורש הרבה לזכור?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות