מתחם הייעוץ של איגי

דתי ומאוהב בחבר טוב למרות אני מרגיש שהוא ניצל אותי, איך לדעת מה הוא מרגיש כלפי?

בדוי בן 15 | כתב את השאלה ב-12/08/18 בשעה 20:10

זה יצא מאוד ארוך, אשמח אם תקראו את הכל.
אז לפני שאני אספר לכם את מה שאני עובר..
הנה קצת רקע:אני בן 15 וחצי,עולה לי' שנה הבאה, ואני דתי רגיל(לא מקפיד יותר מידי), לומד בישיבה תיכונית.
אז ככה, בתחילת כיתה ט', הגיע אלינו תלמיד חדש(הוא לעומתי היה דתי חזק שמקפיד על כל דבר) והושיבו אותו לידי בשולחן, התחלנו לדבר והפכנו לחברים ממש טובים, היינו מדברים כל היום אחרי הבית ספר בוואטצאפ. ולאט לאט התחלתי להרגיש משיכה אליו, הוא הבן אדם הראשון שאי פעם הרגשתי אליו משו כזה, אני כמובן לא סיפרתי לו כלום גם בגלל שאני מאוד ביישן וגם בגלל שניסיתי להדחיק את זה(כי זה אסור מהתורה..).
וככה עבר בערך חודש שאני שומר את זה בבטן וכל פעם שבטעות הוא נוגע בי יש לי צמרמורת.
הייתי בוהה כמעט בלי הפסקה בלי באמת לשים לב למה שאני עושה, הוא כמובן שם לב שאני בוהה בו ולא אמר כלום.
ואז הגיע נקודה ששינתה את הכל, דיברנו כרגיל בוואטצאפ ואז.. הוא שולח לי לב.
התרגשתי כל כך, וכמובן ששלחתי לו בחזרה והמשכנו לדבר..
ממחרת בבית ספר זה כבר התחיל להתקדם יותר, הוא היה נוגע לי בברכיים תמיד ומלטף אותי ואני לא אמרתי כלום בחזרה(כי אני מאוד ביישן..) אבל חייכתי ואהבתי את מה שהוא עושה.
זה קרה ככה לתקופה קצרה, ועדיין היינו בשלב הכחשה, לא באמת אמרנו אחד לשני שאנחנו מאוהבים(חוץ מהלב ההוא..).
עד ליום אחד שבאתי אליו לבית(לישון אצלו), ולקראת הערב הוא מתוודה ואומר לי "אני אוהב אותך" קפץ לי הלב למרות שהיו רמזים גם לפני זה, שתקתי.. וא הוא שאל אותי אם גם אני מרגיש ככה, עניתי לו שכן.
ואז הוא יזם נשיקה, והתנשקנו למשך שנייה ועזבנו את זה. לא דיברנו על זה יותר בחיים. זו גם הייתה נקודת השיא של "הקשר". כל זה קרה עד בסביבות פורים.
ביום שלמחרת בקושי דיברנו(אפילו בבוקר כשהלכנו לבית ספר, הוא רק שאל אותי אם אני רוצה לאכול), וגם השיחות בווטצאפ נגמרו לתמיד(עד שאני בעצם כותב את הפוסט הזה), אחרי זה כבר התחנו לדבר כמו בני אדם בלי שום משיכה ביניהם.
אם כמה שהיה לי קשה, הבנתי אותו מאוד.. הוא היה דוס וכנראה שמבחינתו הוא עבר קו אדום.
אז אמרתי לעצמי שאני אצטרך להתגבר עליו ולחזור להיות הסטרייט שהייתי לפני שהכרתי אותו.
אבל הבעיה היא שזה לא נגמר פה, הוא מידי פעם(כל כמה ימים) היה חורג מהדיבור הרגיל וכהיינו לבד בכיתה(שזה היה קורה המון פעמים,שיעורי ספורט)
הוא היה מתחיל שוב לגעת לי בברכיים וללטף אותי, אני כמובן לא אמרתי כלום(עדיין אהבתי אותו) ואחרי שהיה לנו את הקטע האינטימי הוא מתחיל להתנהג אלי כמו חרא, כאילו הוא מנסה להדחיק את זה.
וככה זה היה כמה פעמים. ואז באחת הפעמים הוא ליטף לי את איבר המין שכמובן עמד.. גם לא אמרתי כלום.
זה היה קשה לי שהוא כאילו הוא מספק את עצמו ואז מתעלם ממני, ואז החלטתי שמספיק.
שוב הגיע השיעור ספורט, וידעתי שאנחנו הולכים להגיע שוב למצב כזה, הוא נגע.. ואחרי כמה שניות הוזזתי לו את היד. הוא בתגובה שאל אותי "למה,השם שלי..?" עניתי לו "ככה". מאז זה הפסיק ונגמרה כל המתיחות בינינו, למרות שעדין הייתי מאוהב בו(ואני עדיין..) ונגמרה לה השנה.
ועכשיו אני עם לב שבור, מצד אחד אני מרגיש כזה מטומטם שנתתי לו לנצל אותי ככה, וכל פעם שהיה מצב אינטימי הייתי בטוח שאנחנו חוזרים להיות בקשר טוב.. אבל זה כמובן לא קרה, ולמרות שאני שונא אותו שהוא ניצל אותי ככה, אני עדיין אוהב אותו, אני מרגיש כל כך מבולבל. אני מת לדעת אם הוא עכשיו, באמצע החופש הגדול גם חושב עלי, או שהוא בכלל שכח ממני.
הייתי צריך לפרוק כדי להרגיש יותר טוב, תודה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"