אז ככה , אני בכיתה י"ב, הגיוס המשוער שלי ביולי. יש לי קבא 53 דפר 60 פרופיל 97 ציונים סבירים פלוס.
בסוף כיתה י"א התחלתי ללכת למיונים למסלול ערבית בחיל המודיעין, עד לפני פחות מחודש הייתי מוקפאת לחיל מודיעין. הם הוציאו אותי יום אחד בלי שום הסבר ובלי שום כלום, שחיל המודיעין זה התפקיד שרציתי כל חיי, בחרתי במגמת ערבית רק למען התקבלות לחיל הזה, ואני טובה בערבית. (כמובן שמאז שהוציאו אותי מהחיל המוטיבציה שלי להשקיע במקצוע ירדה וה5 יחידות שלי הולכות להיפגע בגל זה אבל זה לא העיניין.)
שלחו לי אחרי כמה זמן זימון לאיזשהו תפקיד שנורא מזכיר תצפיתנית, הם הזכירו כל הפגישה שזה לא תצפיתנית וזה לא אותה עבודה, קראתי באינטרנט זה כן.
קיבלו אותי לתפקיד הזה לפני שבוע ואמרו לי שזה השיבוץ שלי ופשוט בלי לתת לי שום אפשרויות החליטו שאני מתגייסת לשם. בשבוע האחרון אני בתהליכים של חיפוש תפקידים כי לא שלחו לי כלום מהמנילה! סתם הקדשתי שעה וחצי וסיכמתי כל דבר אפשרי בשביל זה. לא יצא לי מהמנילה כלום. מסתבר שאני בשלב מאוחר ואני לא יכולה ללכת לאף מיון. השאלה שלי למה לעזזל לא מתחשבים? מודיעין הוציאו אותי לפני חודש, למה נותנים לי רק תפקיד אחד וישר משבצים? יש לי ציונים טובים, הייתי מועמדת לחיל המודיעין, זה נחשב למועמד איכותי בצבא, למה אני מתקשרת ואומרים לי שאני מה לעשות? מה אני יכולה לעשות?! אני כלכך מתוסכלת ובוכה כל היום אני לא מוכנה לבזבז שנתיים מהחיים שלי על תפקיד חרא בלבן.
מי שקרא עד לפה, בבקשה תכתבו משהו, אפילו "אין מה לעשות" .
אני חייבת לדעת כמה שיותר דעות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות