אני עולה לתיכון לכיתה י ושלחו לנו רשימת ספרים עכשיו רוב הספרים צריך לקנות רק עד שישבצו אותו ליחידות אבל יש כמה ספרים שכן אפשר לקנות עכשיו ואחד מהם זה מתמטיקה כי כבר כל אחד יודע כמה יחידות הוא במתמטיקה, וכששאלתי את אמא שלי מתי הולכים לקנות את הספרים האלה היא אמרה שהיא תקנה במרוכז אבל אמרתי לה שאני צריכה בנתיים את הספרים האלה וכרגע אפשר לקנות אותם והיא אמרה שאני יכולה להסתדר בלי ספרים עד שיגידו לנו את כל הספרים שצריך אבל אמרתי לה שאחד מהם זה מתמטיקה ובטוח שביום השני יהיה לנו מתמטיקה (כי תמיד יש מתמטיקה ביום השני) והיא אמרה לא נורא ונחכה עד לרשימה המלאה.
אני לא מאמינה שאמא שלי לא קונה את הספרים האלה והיא רוצה לחכות לרשימה המלאה (ואני בטוחה שיעבורו כמה ימים טובים או לפחות עד סוף השבוע הראשון עד שיביאו לכל אחד את הרשימה שמתאימה לו)
מה לעשות איך לשכנע אותה כן לקנות לי עכשיו את הספרים האלה ולא שבוע אחרי שהלימודים מתחילים? (להגיד לאבא שלי לא בא בחשבון לא משנה עכשיו למה ואני לא יכולה ללכת בעצמי לקנות את הספרים האלה)
תודה לכל העונים וסליחה על החפירה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות