מרגיש כמו ארנב, זו הפרעה נפשית?

רוג'ר ראביט בן 21 | כתב את השאלה ב-02/09/18 בשעה 20:43

שלום לכולם.. יש לי איזשהו קטע מוזר בחיים על ארנבים. יש לי שיניים קדמיות בולטות ולא ניתנות לתיקון ומאז שאני קטן היו קוראים לי ארנב שפן וכו'.
בשנים האחרונות לא יודע מדוע אבל אני ממש מתחבר לזה, מרגיש את עצמי כמו ארנב. אני לא מגדל אבל הייתי הולך הרבה לפינות ליטוף ובכלל למקומות שיש בהם ארנבים וצופה בהם. ושמתי לב שאני מחקה את התנועות ראש שלהם ולפעמים אפילו מקפץ כזה כשאני הולך שזה ממש מוזר.
יש לי בן זוג (אני הומו, לא יודע אם זה קשור) כבר שנתיים והוא מודע לסיפור והכינוי חיבה שלו אליי זה "ארנבי". יש לנו קטעים כאלה לפעמים שהוא מאכיל אותי בחסה ואני עושה קולות של ארנב או שבסקס הוא מדביק לי מאחורה זנב פונפון כמו של ארנבים לפני שהוא חודר ואומר שזה מדליק אותו והאמת זה מדליק גם אותי.
ביום יום אני מדמיין את עצמי כמו ארנב וכשמשעמם אני מפנטז על לקפץ באחו ולאכול עשב וזה נראה לי ממש כיף.
חלום שלי לקנות מתישהו באלי אקספרס חליפת ארנב כזאת של פורים (onesie) עם חור מאחורה ולקיים ככה יחסים עם בן הזוג שלי.
לאחרונה התחלתי לחשוב שמשהו בי מאוד לא בסדר ושכדאי לי לפנות לטיפול נפשי כדי להבין מאיפה מגיעה הסטייה הזאת. מה אתם חושבים?

אני נורמלי?

אתה חולה נפש וצריך טיפול דחוף

אתה בסדר, לכל אחד הפנטזיה שלו

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"