מה העיניינים, אני וחברה שלימעוד מעט שנתיים יחד בכל אופן שנינו חיילים בני 19
השלבת הזו אני סגרתי והיא לא וכל החברות שלה יצאו והן ממש רצו לצאת לבר אז לא עצרתי את חברה שלי מלצאת כי אני לא יכול לנעול אותה כשאני בבסיס.
ומצד שני אני גם הייתי יוצא לברים כשהיא סגרה אז בכלל לא יכול לעצור בעדה וגם לא רציתי לעצור אותה.
בכל אופן היא הייתה בבר עם חברותיה והן שתו ממה שהבנתי היא שתתה 5 שותים והתחילה לספר לי שהיא ממש נהנתה והיא וחברות שלה רקדו וגרמו לכל המקום לרקוד גם.
כל החברות שלה רווקות אז הן חיפשו משהו וחלקן הכירו בנים והיא אמרה לי שגם איתה התחילומלא מעט ואפילו ביקשו להחליף פרטים אך היא אמרה להם שיש לה חבר.
ואני מאמין לה שזה מה שעשתה אני לא חושב שהיא משקרת לי.
אך בכל זאת, זה די קשה לי כשאני מבין שהתחילו איתה ועוד לא מעט, למרות שאמרנ להן לא זה מציק לי לדמיין את הסיטואציות האלו.
גם כשהיא אמרה לי שהם רקדו שם אני לא יודע בדיוק מה קרה שם ובכל אופן אני מרגיש קצת מבול בל, היא לא בגדה בי או משהו אך הסיטואציה עצמה מציקה לי.
אני לא מצפה ממנה שתסתגר בבית כשאני סוגר משום שזה לא ריאלי אך בכל זאת קשה לי עם זה שהיא יוצאת לברים (שלא לדבר על מועדונים, למרות שלמועדונים היא רק איתי יוצאת אז זה לא קשור)
רציתי לשאול אותכם מה לעשות, אני די מאמין שאני לא היחיד שחווה את הסיטואציה הזו
תודה לעוזרים
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות