ביתי בת 19 יוצאת עם בחור אלים, איך לעזאזל מרחיקים אותו ממנה?

אקרופוליס בן 50 | כתב את השאלה ב-25/09/18 בשעה 20:45

ביתי בת ה- 19 יוצאת עם בחור אלים , כל ויכול שיש להם הוא הורס לה משהו . זרק המחשב נייד שלה מהחלון, ניפץ המכשיר נייד שלה ברצפה, זרק התכשיטים שלה החלון.
הוא מנסה לשלוט בה : שלא תצא עם חברות, ניסה למנוע ממנה מלהתגייס לצבא, להוריד לה המוטיבציה אבל בסוף התגייסה וסיימה הקורס הצבאי. הוא סוגר אותה ונכנס מתוך קינאה להמון עימותים עמה. אנחנו הורים גרושים אך למען ביתנו התאגדנו ואנחנו מתואמים. הבחור כל הזמן מנסה לסכסך ביננו, ושתלטן באופן אובססיבי , לא מכבד אותי ואת אמא - אמר לאמא שלה שהוא נותן לביתנו יותר ממה שהיא נותנת לו. ולי אומר שהוא הציל אותה מאיתנו. כל מיני אמירות נוראיות. הבחור בא מרקע של תיקים פליליים גנב רכבים בגיל 14 , שהה בפנימיות וברח מהן. לצבא לא הסכימו לגייס אותו , אימו פנתה דאז לרווחה שיקחו אותו ממנה. איך לעזאזל מרחיקים אותו ממנה ? ואותה ממנו? אשמח לכל עצה שיש . המון אהבה לכולם, אבא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"