אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אני רוצה לבטל את החתונה, מ"נסיכה שלי" היא הפכה להיות "זונה שלי", רוצה לטוס מפה

אמיר בן 31 | כתב את השאלה ב-06/10/18 בשעה 19:36

אני יתחיל מההתחלה שתבינו תרקע
אני בן 31 גר הארהב כבר כמה שנים
המשפחה משגעת אותי על חתונה כול החברים נשואים עם ילדים ככה גם כול האחים שלי
ואני הייתי מאלה ש"מי התחתן?! תן לי להביא שתים או שלוש ילדים עם אזה מישהי נשלם לה מזונות ונחייה כמו גרושים לפני שהתחתנו
אבל גם תמיד היתה בי תידיע שאם תבוא מישהי שמתאימה לי אני לא ישלול ויזרום

הגעתי לארץ לחגים הכרתי מישהי יותר נכון הכירו בנינו המשפחות שלנו סוג של חברים
היא בת 28 נראת טוב מאוד יש בנינו אחלה זרימה סקס אש אנחנו כבר 5 חודשים ביחד אנחנו פחות או יותר מאותו אזור הולכים לארועים של חברים ביחד משפחות חגים בקיצור כולם יודעים שאנחנו ביחד ואומרים לנו שאנחנו מתאים ויפים ובלה בלה בלה
אמא שלי עפה באויר כבר עוד שניה סוגרת הזמנות
ככה גם המשפחה שלה
הכול היה טוב עד ש...
ישבתי עם חברים קצת רחוקים שלא יודעים שאני יוצא איתה וחבר שואל אותי " מה אחי אין אזה מישהי לא רוצה להתחתן"
קלטתי תהיזדמנות ואמרתי לו שאין מישהי רצינית עכשיו אבל הכרתי את..וסתם מדברים
הוא יסתכל עלי ואמר לי בחצי חיוך היא לא בישבילך
אמרתי למה הוא לא רצה ליפתוח אבל אחרי שאמרתי לו שעדיף לו להגיד לי עכשיו ולא אחרי שאני יעשה טעות אז הוא פתח
ואמר לי שהיא פעם היית יוצאת עם חבר שלו
ושהיא חובבת לא קטנה
ושהוא יודע בדוק שהיא היתה באזה אורגיה/ אורגיות עם החבר שלו...
חשוב לציין שבאחת הפעמים שישבנו ודיברנו על העבר של כול אחד לא שאלתי כמות אבל אמרתי לה בברור שזה יפריע לי ואני רוצה לדעת עם היא הייתה עם אנשים שאני מכיר מהאזור
היא אמרה שיצאה פעם עם אזה מישהו שאני מכיר אבל לא יותר מיזה
(את הבחור ההוא החבר של החבר היא לא הזכירה והיא יודעת שאני מכיר אותו אפילו טוב)

לא יודע אך להסביר אני מרגיש כאילו היא ממש בגדה בי מרגיש כאילו היא רצת לנצל אותי להגיד לי כול מה שאני רוצה לשמוע רק שנתחתן
היא הפכה ברגע מי נסיכה שלי ל סתם זונה (אפילו לא זונה שלי אלה סתם זונה)
אני לא יכול לבוא אליה בתענות זה החיים שלה
היא לה היית איתי שהיא עשתה את זה
אבל לי אישית זה מפריע והיא ידעה את זה!!
( נכון יש גברים שהעבר המיני של בחורה לא מפריע להם אני חושב שעבר מיני של בחורה אומר עליה הרבה)

כאילו אם את לא מיתביישת במעשים שלך למה את מסתירה אותם? לי לא מתאים וידעת את זה מההתחלה היית אומרת את האמת וזה היה נגמר שם

לא סיפרתי לה עדיין לא יודע אך
היא ממש עפה עליי( לפחות זה מה שמראה אני לא מאמין לכלום)גם אני הייתי עד ליפני כמה ימים
אני מרוחק מימנה היא לא מבינה למה
מנסה לדבר איתי לרצות אותי חושבת שקיבלתי אזה פיק חתונה או משהו
היא תקבל את זה ממש קשה נראה לי

כול העולם יתחיל לישאול אותי שאלות מה למה איך
זיוני שכל אין לי כוח לזה
אני כועס עליה למה הכנסת אותי לכול לזה עם ידעת שלא מתאים לי??! אנחנו לא ילדים בני 23 שבודקים אחד את השני ישבנו כמו אנשים בוגרים ואמרנו מה אנחנו רוצים ולא רוצים מה מתאים לנו ומה לא מתאים לנו
למה שיקרת???

שלא תבינו לא נכון אני לא פרמיטיבי
אני גם הייתי עם ים של נשים בכול הצבעים
וגם אישה יכולה/צריכה לילמוד את המיניות שלה
אבל לא ככה לא שאת הולכת לעשות אורגיות עם אנשים מהאזור שלך
וגם עם את חושבת שאין בעיה עם זה סבבה אבל לי יש בעיה עם זה וידעת שיש לי ושיקרת

והכי מעצבן אותי שעמדתי לעשות כולכך הרבה וויתורים בישביל הקשר הזה
לעזוב את ארהב לנהל תעסקים בשלט רחוק
להכנס לכול הבלאגן של נשואים ילדים חתונה
(להזכיר שרק כמה חודשים ליפני הייתי בדע שמי התחתן בכלל)
אני מרגיש כאילו הם הצליחו לעבוד אלי
משפחה חברים כולם

מרגיש כאילו משהו העיר אותי באזה כאפה אמרת לי
הלוווו תתעורר אחי אפה אתה הולך... חתונה אלק

ואחרי שחיפשתי מקום לישאול את השאלה הזאת הגעתי לסקפיפול מה אני יגיד לכם
הדברים שקראתי שם רק נתנו לי יותר להבין שאני צודק שלמה להכנס לכול הבלאגן הזה בכלל

עכשיו לא בא ליפתוח לה את זה ככה (גם ככה לא משנה מה היא תגיד כבר לא מאמין לכלום)
אם בחורה אומרת לך שהיא היית עם 5 גברים זה בערך 19 ונראה לך שעשיתי אורגיות זה כן 3
ככה אני רואה את זה כבר
מיצד שני זה לא צורה ללכת בלי לתת הסברים
היא ממש תיפגע לא בא לי כל הסרטים האלה עכשיו
בא לי שפשוט כול זה לא היה קורה
שלא ההיתי מקשיב למשפחה שלי
שלא הייתי בא לכולכך הרבה זמן ונכנס לכול לזה
אני עצבני על כולם
מרגיש כאילו כולם בגדו בי
כאילו למלכודת הזאת רציתם להכניס אותי

בא לי פשוט לעלות למטוס
ולא להגיד שלום לאף אחד בלי להסביר כלום

מה אני עושה עכשיו אך אני מסיים הכול כאילו שום דבר לא קרה מלכתחילה

מה לעשות

ללכת לדבר איתה

לא להסביר פשוט להגיד שזה לא מתאים

לצאת עליה על זה שהיא שיקרה