הבוס שלי מרגיז, הוא לא רצה לעשות פרידה מכובדת למישהו שעזב. מה דעתכם?

פיני בן 32 | כתב את השאלה ב-24/10/18 בשעה 16:16

מישהו מהצוות הודיע על עזיבה, חיכיתי 3 שבועות לראות אם עושים לו משהו, כשראיתי שלא הרמתי את הכפפה ודאגתי לו למשהו לסיום.

הבוס שלי לאורך שלושת השבועות אמר את המשפטים:
הוא חושב שנעשה לו פרידה
מחכה שההוא יעוף מפה

אז אני כששמעתי אותו אומר את זה הבנתי שהוא לא מתכוון לעשות כלום, הרמתי את הכפפה ודאגתי לו לסיום מכובד, בכל זאת מדובר במישהו שנמצא המון שנים בחברה.

אתמול הבוס שלי קורא לי ושואל אותי איך אני לא מעדכן אותו לפני שאני עושה משהו? כשהזכרתי לו את המשפטים שאמר הוא אמר שזה לא קשור, אז שאלתי אותו למה חיכית שאני ארים את הכפפה ולא הרמת אותה שלושה שבועות?
לא קיבלתי תשובות.
רק הטחות אשמה, שהייתי צריך לעדכן אותו לפני, להתייעץ איתו.

מציין שאני והבחור שעוזב חברים טובים ולכן רציתי לעשות לו פרידה מכובדת.

מה דעתכם? לדעתי הוא פשוט כועס על עצמו שהוא לא עשה זאת קודם בעצמו.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"