זוגיות זוגיות
 
שאלה 235997
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

אני ואשתי בתקופה לא טובה רגל מגירושין, אבל עדיין שוכבים, איך להמנע?

+ בת 32 | כתבה את השאלה ב-26/10/18 בשעה 15:33

ביני לבין אשתי כבר שנתיים עבר חתול שחור.. חצי שנה אחרונה המצב החמיר
אנחנו כל הזמן רבים כל דבר וצעד שאני עושה מפריע לה החל מהרגע שאני נכנס הביתה ועד הרגע שאני הולך לישון. על כל דבר יש לה הערות ולפעמים היא פותחת ריבים סתם, באמת סתם על שטויות. גם אני רב איתה לפעמים אבל על דברים יותר מהותיים ולא שטותיים כמו שהיא רבה - דברים כמו עקרונות, לפעמים אנחנו לא מדברים גם שבועות ואף אחד לא בא לבקש סליחה.
בחצי שנה אחרונה המצב החמיר עד כדי מצב שהוא הגיע לצעקות בעיקר מצידה אבל כאלה שמרעידות את הבית ,קללות עצבים בעיקר מצידי החליטה שיש ימים שאני יוצא מהבית מתי שהיא מחליטה שמספיק עיצבנתי אותה.
רק מה הבעיה, יש לה בעיה (או שגם לי, מסתבר לשנינו) גם כשאנחנו לא מדברים אנחנו שוכבים והעניין הכי דפוק, שאחרי זה היא ממשיכה שלא לדבר איתי. מבחינתי השלמנו, ומבחינתה מה אני רוצה ממנה? בסה"כ שכבנו.
מה גם שרוב המצבים זו היא שגוררת לזה, ואפילו שאני חרמן אני לא אבוא אליה בזמן שאנחנו לא מדברים כי זו מרגישה לי סיטואציה לא קשורה וגם מפוצלת אישיות. אם אני עכשיו כועס, למה שאני אבוא לשכב איתך?
אבל היא כן עושה את זה וזה מה שמחרפן אותי.
אנחנו לא מדברים כמה ימים או כמה שבועות - וזה נראה לה טבעי שהיא תגיד לי בוא אלי או תמשוך אותי או והיא הולכת ישר לעניין, נוגעת לי למטה ואז יוצא מצב שאני שוכב איתה.
אחרי שמבחינתי המשכנו היא לא מבינה מה אני רוצה ממנה מבחינתה היא עוד כועסת ושונאת אותי.
הבעיה שזה רוקד לפי החליל שלה - לפעמים אנחנו רבים ואני לא יודע בדיוק מתי היא תרצה, אז אני מסתובב כמו מסורס ומחכה שיקראו לו - כי אני לא ניגש אליה אחרי ריב היא מסוגלת להעיף אותי. אז לפעמים אני מחכה ימים שלמים עד שהגברת תחליט.
לאמרתי לה שאולי עדיף לפרק את החבילה כי שנינו סובלים והיא הסכימה איתי ואמרה שאנחנו ממש לא מתאימים והאשימה אותי ואמרה שבאמת צריך להתגרש.
לא דיברנו יום שלם ויום למחרת בערב נכנסתי לחדר לקחת משהו מהחדר ושוב, הייתי חרמן אז אמרתי שננסה ומה שיהיה יהיה, היא זרמה.
וחשבתי על זה אחר כך איזה בחורה נורמטיבית מתנהגת ככה?
בסדר שאני עושה את זה כי אני גבר מןהסתם. אבל היא התחילה את המשחק הדפוק הזה.
יומיים אחרי שפתחנו תיק ברבנות - היא נכנסת לי למקלחת באמצע. (ערומה) ואומרת שהסבון נגמר במקלחת השניה והיא באה "לקחת סבון". נשארת איתי במקלחת בשביל למרוח זמן ואז שאני שואל אותה אם היא רוצה לבוא היא מיתממת כאילו היא כיוונה לשום דבר ובסוף נכנסת.
אני מתחיל לחשוב שהיא לא בסדר בראש.
אני כל פעם משכנע את עצמי ומבטיח לעצמי שכשהיא תזרוק לי רמז אני לא אבוא- ולא משנה כמה אני כועס ברגע שהיא רק תזרוק לי נגיעה או תגיד לי "רוצה"? נמחק לי הזיכרון ואני חושב רק על סקס.
יש לי בעיה כי החרמנות שלי הרבה פעמים בשיא, אף פעם לא אהבתי לעשות ביד - אז זה מתפרק עליה אבל אני הרבה פעמים יותר מתרכך אחרי זה, היא נשארת אותו דבר.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות