אחותי אמרה שהיא לא מרגישה בנוח לשתף אותי במשהו, מבינים את אחותי?

תמי בת 34 | כתבה את השאלה ב-20/11/18 בשעה 21:43

גיסתי לעתיד פתחה קבוצה בוואטספ בשם 'שמלת כלה' והעלתה את עצמה מודדת 3 שמלות כלה. היא צירפה לקבוצה את אמא שלי ואת האחיות שלי. לא אותי.
זה לא התנהגות יפה, ובאמת שאין לגיסתי לעתיד כל סיבה לא לכלול אותי. אני גרה יותר רחוק ממנה זה הכל. יש מצב שהיא פשוט שכחה לכלול אותי או שהיא בכוונה לא צירפה, אי אפשר לדעת.

כולנו יודעות ומסכימות שגיסתי לעתיד לא בחורה כל כך נחמדה אבל אין מה לעשות בשלב כל כך מאוחר. כך שהתנהגות כזאת או אחרת כלפיי או כלפי משהי אחרת לא מפתיעה אף אחת במשפחה שלנו.

אני זקוקה לעצה כאן:

כאשר אחותי סיפרה לי על התמונות, ביקשתי ממנה שתשלח אליי והיא שלחה לי רק את השמלה שגיסתי לעתיד בחרה ואחרי כמה שניות אחותי מחקה את השיתוף כי היא הרגישה שזה לא מקומה לשתף איתי.
ביקשתי ממנה שתשלח שוב שאני יוריד את התמונה ושתשתף איתי גם את שתי התמונות האחרות (גיסתי לעתיד לא בחרה בשמלות אלה) אבל אחותי אמרה שהיא *במיוחד לא מרגישה בנוח לשתף איתי את השמלות שגיסתי לעתיד לא בחרה.

- לא הבנתי את האמירה הזאת כלל. למה השמלות שגיסתי לא בחרה לחתונה יותר 'לא נוח' לשתף איתי? אם כבר השמלה שהיא כן בחרה - וגם זה אני לא מבינה.

אני מאוד נעלבתי מאחותי. זה לא משהו סודי. אנחנו אחיות! כולנו בגילאי 25 - 34
ניסיתי לדבר עם אחותי אבל זה לא עזר ואחותי ניתקה את השיחה במהרה.

אתם מבינים את אחותי?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"