הגעתי לתיכון ואין לי חברים, מה אני עושה?

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-11/12/18 בשעה 12:31

אז בעצם אני גרה בעיר שבה אין חטיבות אז הגעתי רק השנה לתיכון (אני בכיתה ט') ואני הגעתי לכיתה מאוד נחמדה עם ילדים נחמדים והגיעו יחד איתי חברות מבית הספר הקודם ובחודש הראשון לא ממש הצלחתי להתחבר עם הילדים החדשים ורק בסופו של החודש הזה הצלחתי להתחבר לכמה ילדים. אני עדיין לא נפגשת איתם ואני רואה שהם מעלים לסטורי כל הזמן פגישות אחד עם השני והם אף פעם לא הזמינו אותי. שקלתי להזמין גם אבל הם לא היו מספיק מחוברים אליי בשביל לרצות להיפגש איתי (ככה אנימ חושבת לפחות). החברות שהיו איתי בבית הספר והגיעו איתי לתיכון לא היו ממש חברות שלי שנה שעברה ולמרות שהן הכי נחמדות אליי הן הכי לא קשורות אליי. ויש לי חברה אחת שהיא הייתה החברה הכי טובה שלי שנה שעברה שעברה לתיכון אחר ועדיין מתכתבת איתי ומתחילת השנה נהיו בנינו ריבים ואני רוצה להפסיק להיות חברה שלה אבל אני מפחדת שאם נפסיק להיות בקשר כבר לא יהיה לי "מקום מפלט" שהו אני אוכל לשתף איך אני מרגישה ולא יהיו לי חברים אמיתיים וטובים. אני מרגישה שאיבדתי את עצמי מבחינה חברתית ואני חשבתי על לעבור תיכון אבל זה לא יסתדר לי מסיבה אישית שתסבך כל מיני עניינים ואותו דבר לגבי כיתה. אני ממש לא מסתדרת עם אף אחד ואני ממש גרועה בלמצוא חברים חדשים (הרי לקח לי חודש רק להתחבר איתם). היו כמה בנות לפני שהתחילה השנה בפגישת גיבוש שהיו ממש נחמדות והרגשתי שהן יכלו להיות חברות מהממות אבל בגלל העובדה שאנחנו בכיתות שונות לא יצא לנו לדבר וכבר התנתקנו ואנחנו לא מדברות ממש אחת עם השניה ואחת ממש פופולרית השניה לא יוצאת מהכיתה בזמן ההפסקה ואני לא בטוחה לגבי השאר. אני לא יודעת מה לעשות ואני לא רוצה להיות הילדה הבודדה בתחילת התיכון שיושבת בהפסקה עם הטלפון ומתה שהיום יסתיים. מה אני אעשה?

מה כדאי לי לעשות?

לדבר עם החברות מלפני תחילת שנה שהיו נחמדות ולהתחבר מחדש איתן

לא לעשות כלום ולהישאר באותו מצב

לעבור תיכון/כיתה למרות הסיבוכים שיכולים להתרחש

אחר (בבקשה תכתבו לי)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"