איך לדעת אם אני הומו בהכחשה או לא?

גיל בן 19 | כתב את השאלה ב-28/03/14 בשעה 21:31

היי,

לאחרונה אני מאוד מאוד מבולבל לגבי זהותי המינית. מגיל קטן בערך פינטזתי על גברים ואף פעם לא על נשים, אבל זה היה בקטע של משיכה פיזית ולא מינית. זאת הייתה משיכה לגוף שלהם, לגברים שהם שריריים והכול, גם באופן מוקצן, אבל לא חשבתי עליהם בקטע של חלום אירוטי או משהו.
אבל, עם כל מה שמשתמע מכך, אף פעם לא חשבתי שאני גיי או שאפילו אהיה כזה. אין לי איך להסביר, פשוט ידעתי שאני לא הומו וזה רק מעין פטיש כזה. ועכשיו אני כבר לא יודע. היו נשים שפנטזתי עליהם, והחלומות שלי תמיד עם נשים, ועם בנים תמיד הייתי סבבה ולא היה מישהו שהתאהבתי בו אבל כן היו כאלה שנמשכתי עליהם, כאלה שרציתי רק להסתכל עליהם או לגעת בהם. גברים גדולים כמעט תמיד.
עכשיו ניסיתי לאונן מול פורנו של נשים וזה און/אוף כזה, לפעמים אני כן "גומר" ולפעמים לא ולפעמים זה רק מול סרטונים של גברים חצי ערומים (ערומים לגמרי לא עושים לי את זה ולא סרטוני גייז).
חשבתי אולי זה בגלל שאף פעם לא היה לי "פרץ גדילה". אני יחסית נמוך וקטן אבל בסך הכול רגיל.

נ.ב.: מעולם לא הייתה לי חברה או חבר, אני בזמן צבא ויש מישהי שאני רוצה לצאת איתה אבל אני מחכה לרגע שבו תשתחרר עוד מעט.

איך לעזאזל לדעת אם אני הומו בהכחשה או שלא???

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"