בבקשה תגיבו דעתכם על סיטואציה
אני וחברה שלי היינו ערומים לגמרי אני - נשענתי על המיטה בישיבה היא - ישבה עליי מכופפת עם הפנים אליי, ליקקתי לה את הציצי תוך כדי שהאיבר שלי ושלה התחכך בלי בגדים אבל לא חדר בפנים. סתם חיכוך כזה שהיא זזה מעליי.
זה לקח יותר מכמה דקות כי היא לא רצתה שאחדור רצתה שאני אמשיך ככה אז היינו בסיטואציה כזו שהיא הייתה מעלי והאיבר שלי התחכך בשלה (אולי מהתזוזות קצת נכנס אבל ממש ממש להתחלה של הנרתיק, בקושי מורגש) אפילו לא עד החצי ולא עד הסוף, אלא ממש על הקצה וכל פעם היא המשיכה לזוז ככה דיי הרבה זמן. הייתה פעם אחת שאני עשיתי תנועה עם הרגליים כלפי מעלה והוא נכנס פעם אחת בפנים אבל זה היה למאית שנייה אפילו לא שנייה וישר הוצאנו את זה והמשכנו ככה.
אני הייתי לפני גמירה כי בכל זאת היה חיכוך ולחץ על האיבר ומשחק בציצי שלה יותר יותר מעשרים דקות - אז שנייה לפני שגמרתי הורדתי אותה ממנה וגמרתי בחוץ.
היא עד עכשיו לא קיבלה מחזור (מאחר לה עוד כמה ימים בחודש) ואומרת שאין דבר כזה מהרגע שהיא קיבלה מחזור שחודש אחד התפספס והיא לא קיבלה.
היא אומרת שאולי הריון אבל זה נשמע לי לא הגיוני מהסיבה שלא גמרתי בפנים וגם לא חדרתי שיכולות לצאת טיפות לפניי.
מצד שני האיברים שלנו התחככו ויכול להיות שיצאו טיפות, אבל גם אם האיבר שלי בקצה שלה במשך כמה דקות ויוצאות טיפות הן עדיין יכולות לעשות את כל הדרך הארוכה ואשכרה להכנס לשם?
אני לא יודע מה לעשות היא לא רוצה לעשות בדיקת הריון היא מפחדת וחושבת שאם היא תדחיק את זה ותחכה למחזור אז זה יסתדר אני טוען שאין סיכוי כי לא הייתה חדירה אבל אני שואל בשביל להיות בטוח ב100% ולהסיר ספק כי אני קצת מפחד
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות