בין הסדינים בין הסדינים
 
שאלה 246029
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

חרדי נשוי ומתוסכל מינית... מה לעשות?

שימי בן 27 | כתב את השאלה ב-04/02/19 בשעה 21:07

שלום לכולם. לא חלמתי שאי פעם אכתוב כאן משהו, עד היום הייתי מהצד הקורא, אך כמו שאומרים - תמיד יש פעם ראשונה..

אז ככה אני חרדי בן 27 נשוי כבר למעלה משלוש שנים בנישואין שניים, יש לי אשה מציאה של ממש (חרדית) אך עם כמה חסרונות שאחד מהם קשה לי בטירוף, אשתי לא בעניין של מין/סקס ושלא באשמתה. הכאבים שלה בזמן הסקס הם כאילו היא עושה זאת בפעם הראשונה ומבריחים ממנה כל בדל של חשק. כך זה מהיום הראשון לנישואינו, מה שאומר שעניין הסקס מעולם לא זרם חלק והיה מתקיים פעמים בודדות של ממש. עם הזמן הטראומה גדלה ואיתה גדלו המרווחים בין פעם לפעם עד למצב שכבר חצי שנה לא שכבנו.

מיותר לציין שהיעדר הסקס יצר חור בזוגיות והמון תסכול ומרירות שרבצו על הנקודה הזו נכנסו לחיינו לדבר שבשגרה. אני אדם מאד מיני וייצרי ולא רק שאין לי פרטנר לפנטזיות שלי (ספויילר - BDSM) אלא אפילו את הבייסיק אין לי איך לממש.

הגירוי המצטבר הופך למרירות שהופכת לכעס שיוצרים ריחוק נוסף וקו החשיבה שלך משתנה, התסכול עולה עוד ועוד ואט אט תופס יותר ויותר מקום בתודעה ועניין המין הופך להיות משהו שאתה חושב עליו בתדירות גוברת והולכת וזה לא נעים, חחח ממש ממש לא נעים.

ולא, ללכת עם אשה אחרת זה לא פתרון בשבילי למי שחשב. א) אני חרדי ועד כמה שאני פתוח - לחדור אל נידה לא אופציה בשבילי. ב) ולא פחות חשוב - אני לא מוצא טעם בחדירה למישהי שאין לי אליה קשר נפשי חד וחלק. לא עושה לי את זה. כנל לגבי להביא ביד שזה דוחה אותי ומעולם לא עשיתי ולא אעשה בעזרת השם וזה גם חמור לא פחות מחדירה לנידה. ג) אני לא מתכוון לצער את אשתי. (למרות שבכמה הזדמנויות מרחמים עלי היא אשרה לי ללכת עם מישהי במידה ואמצא, לא שהיא הייתה מכניסה אותי הבייתה אם הייתי הולך על זה..)

גירושין זו אופציה רחוקה מאד שאני מעדיף לא לחשוב עליה, כמובן אנחנו בטיפול זוגי בעניינים הדורשים תיקון אצלינו וההתקדמות היא בצעדי ענק של צב חיגר.

גילוי נאות - הייתי מקדם בברכה פרטנרית מהצד כל עוד אין שם סקס (עד שם המוסר שלי תופס )

זהו, שיתפתי. מה חכמת ההמונים החכמים שביניכם יכולים לעזור ולייעץ??

תודה ענקית למי שטרח וקרא עד הסוף

עדכון משימי, שואל השאלה 2019-02-04 21:35:24

הטיפול הזוגי בו אנו נמצאים הוא טיפול גם של ייעוץ וגם של סקסולוגית. המסקנה אליה היא הגיעה שהכאבים שלה מקורם בחרדה ולא מחמת פצע או דלקת וכדו.
שמור עדכון
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (22) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות