מתחם הייעוץ של איגי

מרגישה בילבול מיני לחברה טובה ולמורה שלי למחשבים, לנסות לפתח משהו?

ירדנית השובבית בת 16 | כתבה את השאלה ב-16/02/19 בשעה 20:17

אוקי הכל התחיל לפני שנה בכיתה ט שהגעתי לבית ספר חדש ונזכרתי ילדה בשם רוני (שם בדוי לצורך הסיפור), בתחילת שנה הייתי בטוחה מי אני אבל בהמשכה הרגשתי בילבול מיני והצלחתי להימשך לרוני.. תמיד אנחנו רואות סירטונים חתולים והיא צוחקת וזה מחרמן אותי... רוני הומופובית ולכן קשה לי לספר לה כמה אני אוהבת אותה בבקשה תעזרו לי מה לעשות... הבעיה השנייה שלי היא שיש לי קראש על המורה למדעי המחשב (היא לאסבית) ממש כמו שיש לרב הבנות על המורים שלהם לנסות לפתח משהו? וגם על מישהי אישה בלי בושה (עושה סירטונים מיניות) לנסות לפנות אליה כי היא באמת עושה לי את זה... בתודה מראש לכולם!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"