מרגישה שאני עומדת להשתגע

אנונימית בת 53 | כתבה את השאלה ב-16/11/12 בשעה 21:46

נחשפתי לאזעקה אצלי בעיר ,נסעתי לביתי ושם גם תפסה אותי האזעקה ,היום אני על הפנים רועדת בכל הגוף הדמעות יורדות ללא הפסק מרגישה בתוך תוכי שמשהו גרוע עומד לקרות. לפני שנתיים ועשרה חודשים אבדתי את בני החייל וכל המצב היום מחזיר אותי למבצע ''עופרת יצוקה'' שבו השתתף בני. אני מרגישה כמו בתוך סערה מרגישה שאני עמדת להשתגע, בבקשה תנו עצות מה לעשות?

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2012-11-16 22:19:23

נוסף לכל הבת עכשיו התקשרה שבעלה מגויס בצו 8 ,ואני חוששת שיגיסו גם את הבן הגדול שלי ,דייייי אין לי כוח
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"