אני בערך חמישה חודשים בצבא, התגייסתי לתפקיד בלי רצון ועם ידיעה שהתפקיד יעשה לי לא טוב כי אני סובלת מכאבי גב וכאבי מפרקים כבר הרבה שנים. במהלך הטירונות לא הצלחתי לצאת מהתפקיד וכרגע אני בסדיר. נורא קשה לי פיזית כאן ולכן גם קשה נפשית.
לא עברתי בראור בטירונות ובגלל זה אני מוסמכת 02 ולא 03 וישנה הוראה חדשה שכל מי שלא מוסמך 03 יוצא מהתפקיד. דיברתי עם המפ שלי לגבי התפקיד שאגיע אליו ובאופן עקיף הוא נתן לי להבין שאני לא אצא מהחיל ושאני אגיע או לשיטור או למדריכי כלואים.
אני לא רוצה להיות בתפקידים האלו, אני רוצה תפקיד שאני יותר מתחברת אליו כמו למשל תפקידים בחיל הרפואה או מודיעין שזה באמת מעניין אותי. מה עליי לעשות? כבר אובדת עצות ומאוד חוששת מהעתיד שלי בצבא. אני רוצה להגיע לתפקיד שלא יהיה לי קשה פיזית אך גם שאהנה בו ואלמד בו.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות