אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

תקרית "מינית" עם תלמידה שלי, מה אני עושה מכאן הלאה?

שלומי בן 22 | כתב את השאלה ב-15/03/19 בשעה 18:11

שלום,
לא מזמן השתחררתי מהצבא ועכשיו אני עובד בתור מורה פרטי לחשמל.
הגיעה אליי תלמידה שנראית ממש טוב לשיעור פרטי, היא בת 18 או אפילו 18 וחצי, אני בן 22.
נוצר בנינו איזשהו מתח מיני מהשיעור הראשון ולפני כמה ימים קצת אחרי שנגמר השיעור הפרטי, יצא מצב ששכבנו .
קודם כל רציתי לדעת האם זה חוקי בכלל? אני יודע שהיא בת 18 וזה נעשה כמובן בהסכמה אז זה בסדר..
מה אני עושה מכאן הלאה? ממשיך ללמד אותה? לא ממשיך ללמד אותה? היא בעניין של להפגש לעוד שיעורים בעתיד ואני לא סגור על אם זה בסדר...
זה איזשהי סיטואציה הגיונית שמורה פרטי ותלמידה שוכבים?

...
תודה

מה לעשות?

להמשיך להפגש איתה

לנתק כל קשר מהבחורה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"