היי
מרגיש שאני חייב לפרוק וזה בדיוק המקום לעשות את זה.
אז יצאנו למסיבת פורים אני, האקסית שלי ועוד 2 ידידות. כן, אני והאקסית נפרדנו לאחרונה אחרי שנתיים וחצי (זה בא ממני) אבל החלטנו לשמור על יחסים טובים כמו שני אנשים בוגרים.
במסיבה שתינו נהננו עד שהגיע השלב שבו יוצאים הגברים "לצוד" ולהתחיל עם הבנות. הגיעו שני גברברים והתחילו לדבר עם האקסית שלי. עכשיו זה לא מזיז לי ואני ממש שמח שנפרדנו בזה אין לי שום ספק. אבל משום מה לראות אותה מתחרמנת ומתנשקת פתאום עם כולם (כן, אחד דחף לה תלשון ואחריו היא נתנה גם לשני !) תחושת קיא מטורפת עלתה לי ולא הצלחתי יותר לתפקד. יצאתי החוצה והתחלתי ממש להרגיש נורא.
אין לי רגשות אליה. באמת. זה ממש נגמר. אבל לראות אותה ככה כטרף קל נותנת שייגעו בה זה עדיין קצת צובט. לא חשבתי שאגיב ככה, פתאום הכל צף לי. זה שאני לא יודע להתחיל ככה עם בנות, שאני לא מסוגל לגשת כמוהם עם כל הביטחון, שאני מפחד לקבל סירוב, שאני יוצא למסיבה עם בנות במקום עם בנים, ומה חשבתי לעצמי ? לצאת עם האקסית למסיבה זה מתכון לאסון. הכל צף ביחד וזה פשוט גרם לי להתפרק.
אין לי ממש שאלה כאן אבל אשמח אם תשפטו ותתנו לי כיוון. מה אני עושה לא נכון ? למה אני נופל כל הזמן ? צריך לנתק קשר ? צריך לצאת יותר עם גברים ופחות עם ידידות ? אני ממש מפחד שיבוא יום ואשאר לבד, מבלי שניצלתי את התקופה הכי יפה שלי שהיא ממש עכשיו. קשה לי. איך עומדים על הרגליים בחזרה ונותנים בראש ? תמיד ידעתי שאני בחור רגיש אבל לא ידעתי עד כמה, והיום גיליתי שמאוד.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות