נפרדנו בגלל שהוא שנא את ג'נט ג'קסון ועכשיו אני בהריון מהחלאה. מה אני עושה?

Ms Jackson If Ur Nas בת 26 | כתבה את השאלה ב-18/04/19 בשעה 21:42

אז ככה, יצאתי עם האקס שלי למשך חודשיים. נפרדנו כאשר עמדנו להיכנס למיטה ושמתי את הפלייליסט סקס שלי (שמכיל הרבה מאוד ג'אנט ג'קסון) והוא צחק ואמר שהוא שונא אותה. אני, כמישהי שחוותה הרבה פרידות ומערכות יחסים קשות בחיי הייתי מוכנה לדבר בגלל הדבר הכי קטן, וג'אנט היא האיידול שלי, אז העפתי אותו מהבית ונפרדנו. מסתבר שאני בהריון ממנו והוא ממש נגד זה שאני אעשה הפלה. אבל, זהו הגוף שלי והחלאה הזאת, במיוחד אחרי שהוא אמר שהוא שונא את ג'אנט, הוא לא בן אדם שיש לו זכות אליו יותר. כדאי לי להפיל או להוליד ולהכניס אותו בחזרה לחיי?

הפלה או להוליד ולתת לו להיכנס לחיי שוב?

הפלה

האופציה השניה