בת 20, בתולה שאסור לה חבר ואני כלואה, מה לעשות עם ההורים השמרניים?

בתולה מיואשת בת 20 | כתבה את השאלה ב-26/04/19 בשעה 20:18

היי
קודם כל אנחנו לא דתיים בכלל אנחנו באים מעדה מסוימת שאסור בה לעשות סקס עד החתונה ואישה צריכה לשמור את עצמה
אני בחורה שנראת טוב, משקיעה בעצמי והולכת למכון כושר וכו'
אני עשיתי שירות לאומי
מגיל קטן ההורים שלי כולאים אותי, תמיד הרחיקו אותי מבנים, שמו אותי בבית ספר דתי בכוונה למרות שאנחנו אפילו לא צמים בכיפור רק כדי שאהיה טהורה ושמורה
אני זוכרת בתור ילדה כשהתחננתי לעשות שעווה ברגליים בגיל 15 כי התביישתי בשיער ההורים שלי כמעט העיפו אותי מהבית וצרחו עליי שמה אני עושה את זה בגיל הזה כאילו אני אישה ושזה זנותי וכו' ושאישה צריכה לעשות דברים כאלה רק אחרי חתונה וכו'.. שטויות במיץ היום ילדות בנות 14 כבר עושות לק ג'ל
היום אני כבר עושה לייזר וכו' הולכת בגדים קצרים ואין להם בעיה וגם לא הייתה עם הלבוש שלי
הבית שלנו קטן מאוד ואני לא יכולה לגור לבד כי אין לי כסף בכלל והשכירות יקרה בארץ

אין לי מנעול אפילו לדלת וההורים שלי כל שנייה נכנסים ואין לי פרטיות בבית
אני מתה לבן זוג ולסקס אבל אי אפשר כי אם ההורים שלי אפילו יגלו על חפיסת גלולות בבית אפילו בטעות הם ינתקו איתי קשר ויעיפו אותי ואני מאוד אוהבת אותם.
אני רואה מגיל תיכון בנות שהחבר שלהן בא לישון בבית שלהן ולארוחות וכו והכל טוב ויפה ותמיד מקנאה בהן, איך ההורים שלהם ממש מסכימים ובסדר עם זה שהם שוכבים וכו ואני רק צריכה להתחנן שיביאו לי לצאת מהבית מאוחר בלילה בלי לתחקר אותי וקרה לי כבר פעם להגיד שאני הולכת לחברה כשבזמן הזה יצאתי עם ידיד לבר
אני התנשקתי פעם אחת והרגשתי רע עם זה בגללם..

מה עושים??