אני דוגמנית ובזוגיות ביחד עם צלם כבר שנה וחצי, לבן הזוג שלי יש קצת קשיים במציאת עבודות ובכל פעם שהוא סוגר משהו (הפקת אופנה כלשהי), הוא מנפנף בזה בי ואף פעם לא מציע לי להיות הדוגמנית , וחשוב לציין שבזוגיות הוא אף פעם לא קורא לי יפה או מילים כאלה שלכל בת נעים לשמוע. ( בעבר כבר הייתי בזוגיות שכל הזמן רק סיפרו לי כמה אני יפה והדבר חיזק בי את הביטחון בבן הזוג שאיני מסתכל על בנות אחרות וכולי)
הדבר החל להפריע לי בהפקה האחרונה שהוא סגר שהוא נפנף בזה בפני ולא הציע לי להיות הדוגמנית , ובמקומי בחרו מישהו חובבנית שאינה דוגמנית בכלל שתעשה את זה בחינם (גם אני הייתי עושה את הדבר בחינם)
אחרי שהוא נפנף בזה בפני, הוא ביקש ממני שאנסה לצרף אותו לצילומים הקרובים שלי , ולא רציתי , לא רציתי לערב אותו בעבודה שלי, ובנוסף אני לא מרגישה בנוח לבקש מההפקה דבר כזה . והוא לוחץ עלי , וזה נורא מפריע לי .
כל הדברים האלו גורמים לי לחשוב שהוא לא מעריך אותי , ורק חושב על עצמו ועל הקריירה שלו . ( חשוב לציין ש99% מהעבודות שלו קרו בגללי )
אני שואלת מה עלי לעשות לגביו ואיך להגיד לו שמה שהוא עושה מפריע לי , וגם שאני לא רוצה לערב אותו בעבודה שלי שהוא מתנהג ככה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות