למה גברים שונאים שמנות?

שמנה בת 25 | כתבה את השאלה ב-16/05/19 בשעה 21:04

כל התגובות על נטע ברזלי על כל מדורי הרכילות הן פשוט רוע.
הכל בגלל המשקל שלה ש " לא בריא", אומרים שהיא זללנית בלי לדעת בכלל מה היא אוכלת רק בגלל הגודל שלה
אבל... נחשו מה? נטע עשתה צבא . נטע שילמה מיסים. נטע זכתה בתחרות בינלאומית ענקית שרבים יכולים רק לחלום להגיע אליה וייצגה אותנו בכבוד וגרמה לאלפי ילדות שצוחקים עליהן להרגיש טוב עם עצמן.
אממה.. גברים מתים על בר רפאלי ורק מגיבים טוב אליה.. כשהיא בתת משקל 54 קילו על 175. היא נחשבת בריאה אבל נטע לא? ממתי תת משקל זה בריא? גם זה וגם זה לא בריא
אבל בר העלימה מיסים בזמן שאתם משלמים כל חודש, בר השתמטה מהצבא בזמן שכולם קורעים את התחת בשביל 700 שקל בחודש ומגנים על המדינה היא עשתה מיליונים בגיל 20 אבל היא מושלמת ומדהימה בעינכם וחולמים לצאת עם אישה עם גוף כמו שלה.. למרות שהיא שמה פס על כולם ועושה מכם צחווק כשאתם משלמים והיא לא..
אבל עדיין כולם שונאים את נטע אך ורק בגלל המשקל שלה בטענה שהיא נראת רע וזה לא בריא.. עניין הלא בריא מסכימה לחלוטין אבל..
מעניין שעם נשים רזות בתת משקל (כל הדוגמניות בתת משקל) כמו מריה דומרק ושלומית מלכה וניבר מדר אוהבים מאוד ואומרים שהן שיא הנשיות והיופי כשהן רובן לא מקבלות מחזור אבל זה בריא ובסדר לשקול 50 קילו למרות שזה תת משקל כי זה יפה.
למה לתרץ שנטע לא בסדר כי היא לא במשקל תקין בזמן שכל הדוגמניות לא במשקל תקין ועל זה אתם לא מגיבים מילה?

גם אני הייתי דוגמנית אגב ובתת משקל ולא קיבלתי מחזור ו ונראתי כמוהן עד לפני כמה שנים ומכירה את התעשייה מקרוב עד שנמאס לי יום אחד להתאמן 5 פעמים בשבוע ולהשקל כל יומיים ועזבתי את התחום. ולא קיבלתי הערות שאני לא בריאה אלא גברים אהבו אותי והתחילו איתי
אז איפה ההגיון פה גברים יקרים? למה זה בסדר וזה לא?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"