היי אני לא יודע מה לעשות מעכשיו, אני בעברי טעיתי הרבה ונכוויתי מכך עם התחלות חדשות ודרכי התנהגות אני מנסה לצמצם טווח טעויות ובגדול המשפט שמנחה אותי "הרבה תקווה מעט ציפיות"
חודש אני עם חיוך רגוע ופתאום מעט מוזר לי ואני נכנס ללחץ וחרדות....שהנה הסוף.
אני בן 27 וחצי (באמצע תואר..) לפני חודש הכרתי דרך ידידה מישהי חמודה התחלנו לדבר בוואטספ ולצאת פעם בשבוע סה"כ 4 פעמים פעם בשבוע.
-פעם 1-לבית קפה היה אחלה בשבוע שלאחר מכן דיברנו כול יומיים ככה בעיקר שאני שולח הודעות אבל היא ענתה באריכות ופתיחות והרגיש טוב.
-פעם 2- לגלידה גם אחלה סיפרה לי קצת יותר על עצמה ועל קשר אחד משמעותי שהיה לה בעבר ושהיא לא ממהרת לפתח אינטימיות חוץ מהקשר עם הבחור שהיה לה יצאו שנתיים גרו ביחד והוא גם היה הראשון שלה.
-פעם 3-הלכנו לסרט היה ממש סבבה בסוף ניסתי לנשק אותה היא לא זרמה אבל התחילה לשלוח קצת הודעות וגם אני לקחתי את זה לנקודה שהתחלתי לדבר איתה כול יום .
עד כאן... מכאן מרגיש קצת שונה בתשובות שלה
-אתמול היינו בדייט רביעי בים דיברנו ממש על דברים קצת יותר עמוקים לגבי הקשר שהיה לה שגרם לה להיות סבלנית והוא היה הראשון שלה ועברו כבר שבעה חודשים ועל מה שקורה ביננו שכיף לה וזורם ואמרתי לה שגם לי אבל שנעשה "הסכם ביננו" היא שומרת שבת ואני לא,וצריך לשים את הדברים על השולחן (היא לא דתייה) ובקיצור שאם היא תרגיש שזה לא מתקדם שתבוא ותגיד לי ואני אקבל את זה באהבה לא לבזבז זמן אחד לשנייה.
-העניין שהדברים התגלגלו וקרו כמה דברים ואני לא ממש יודע מה לחשוב כשהיא ירדה מהאוטו היא נישקה אותי!..התנשקנו קצר ואז אמרתי לה שתסתכל אלי ושאני מכבד את זה שהיא רוצה לקחת את הדברים לאט והכול טוב.
-הוספתי אותה לאינטסגרם אחרי חודש..
-בדרך כלל שהייתי מגיע הביתה הייתי רושם לה לילה טוב והיא הייתה עונה שכיף לה הפעם זה היה רק לילה טוב.
-והיום מצאתי את עצמי שוב שולח לה הודעה (כי היא אמרה לי שהיא חושבת ששיחות בוואטספ יכולות לקרב בנינו) לשאול מה עניינים לאחר מכן היה קשה לפתח שיחה רציפה כי היא בעבודה ואני בלימודים אבל אמרתי לה שהיה לי כיף ושהיא הפתיעה אותי לטובה .
אז עשיתי טעות שעשיתי מיליון פעם בעבר וכול כך רציתי להימנע מלעשות אותה מלהיכנס לפינה של חוסר בטחון שכזה אבל רשמתי לה -
"שאחרי השיחה שפתחנו דברים אתמול שהיא אמרה לי שהיא עדיין לא מרגישה כלום ועל הדברים שחשוב לה את סה"כ רואה את הדברים בנינו ממשיכים ?טוב לך ?"
(כול כך רציתי להימנע מזה)...רוצה לציין לפני התשובה שלה שהיא די כנה איתי ככה זה מרגיש בקיצור היא ענתה ...
"אמרתי גם אתמול שבאמת הכול כיף ובאמת זורם צריך לראות אם מתפתח משהו מעבר לזה ואני חושבת שזה אולי עניין של זמן ושמחה שזה בסדר מבחינתך שניקח את הכול לאט"
שורה תחתונה חודש השתדלתי לא ללחוץ ולא לרדוף האם אני מאבד את העסק?
עשיתי נזק ? מה עכשיו?
איך אני יכול לגרום לה להרגיש משהו?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות