אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

בעלי והאסלה - למה הוא נמצא כל כך הרבה זמן בשירותים?

אנונימית בת 31 | כתבה את השאלה ב-14/06/19 בשעה 21:51

היי,
רציתי לשאול שאלות רציניות שאולי נשמעות מעט מגוחכת.
בעלי יושב המון זמן באסלה, מכניס לפטופ וצופה בסדרות, זה תקין? עשיתי משהו לא בסדר שהוא צופה בשירותים?( הוא צופה גם בסלון לפעמים.. )
בנוסף, שמתי לב לאחרונה שאחרי שאני מחליפה גליל נייר טואלט חדש, הוא נגמר ברגע שבעלי נכנס לשירותים.
זה תקין? למה צריך גליל שלם? מפחדת שהוא יצור סתימות ולא יודעת מה להגיד ואייך.

מקווה שמישהו יוכל לתת תשובות לנושאים שמציקים לי.
חוץ מזה שאני אוהבת כמובן את בעלי, אבל אני לא מכירה את התופעות האלה..

תודה לעונים ושבת שלום.

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2019-06-15 13:44:59

תודה למי שהתייחס לשאלה ברצינות ותודה למזלזלים ומלגלגים שהראתם לי את הפרצוף של ה"ישראלי היפה"
מדהים שאתם מגיבים לאדם זר כאילו אתם מכירים את מערכת היחסים שלו. מעולם לא ידעתי שאפשר להתחתן ולהשאר אותו אדם, לשנינו יש את החיים שלנו הפרטיים ואת החיים שלנו כזוג ואני מאחלת מעומק לבי מערכת יחסים כזו לכל אחד.
השאלה הייתה ממקום של להבין מנהג שחשבתי שהוא גברי, אבל הבנתי שהוא כנראה נקודתי לבעלי.
מכבדת מרחבים אישיים ופרטיות ולכן בחרתי לשאול על התופעה פה ולא להביך אותו.
סופ"ש מהנה לכולם, לא עולה כסף להיות נחמדים ואדיבים.
שמור עדכון