מתחם הייעוץ של איגי

שאלה 259745

הזמן

דווח

נהל

התאהבתי במישהי מהאינטרנט, לספר לה?

אנונימי בת 15 | כתבה את השאלה ב-27/06/19 בשעה 13:58

לפני בארך חצי שנה התחלתי להתכתב אם משהי מהאינטרנט. יש לנו אותה חשיבה, וכיף לי לדבר איתה, אני יכולה לספר לה דברים שאני לא יכולה לספר לאף אחד. אף אחד לא יודע שאנחנו מתכתבות, ואף אחד לא יודע אליה בכללי. לא נפגשו עדיין, אבל אנחנו רוצות.
נראה לי שגם היא מאוהבת בי, אבל לא בטוחה (אני כן יודעת שהיא לסבית, אבל לא יודעת מה היא חושבת אלי). וגם אם אני יחליט לספר לה, אני לא יודעת מה לכתוב.

נ.ב. אף אחד גם לא יודע שאני לסבית בכללי

עדכון מאנונימי, שואלת השאלה 2019-06-27 16:25:39

נ.ג אני יודעת שהיא לא משקרת, ושהיא באמת מה שהיא טוענת שהיא
שמור עדכון

להיד לה שאני מאוהבת בה?

כן

לא

תשכחי מימנה ותנתקי איתה קשר בכללי, אנטרנט זה מסוכן!

אפשר אחרי שתיפגשו

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"