קצת עליי: אני רוסיה (עליתי בגיל 5), שומרת מסורת.
הבחור שעליו אני מדברת הוא לא האהבה הראשונה שלי.
בגיל 15 הכרתי בחור דתי ונהיינו ידידים, הרגשתי משהו כלפיו אבל לא נתתי לעצמי להתאהב. היינו נפגשים ממש על בסיס יומי למרות שהוא גר רחוק ממני, הכרתי אותו יותר מאשר את אחותי. אחרי 3 שנים הוא הלך למכינה צבאית ואני הלכתי לשירות. אני שירתתי בדימונה והמכינה שלו הייתה בצפון.
היינו נפגשים פעמים בחודש בגלל המרחק. בפעם הראשונה שנפגשנו אחרי המעבר הוא אמר לי שהוא מרגיש שאני האישה של החיים שלו. (שמרנו נגיעה תמיד למרות שאני לא שומרת). ההורים שלו ידעו שאנחנו יוצאים אבל חשבו שאנחנו בטח ניפרד כל רגע. כשהוא שיתף אותם שהוא מתכוון להציע נישואים. ההורים שלו אמרו שאני גויה כמו כל הרוסים וכעסו. (אני יהודיה כשרה, נשבעת)
ההורים השפיעו עליו מאוד והוא החליט לחתוך את הקשר (אחרי 5 שנים), הוא דמע והשתגע מעצבים. ניסיתי לדבר אבל הדמעות חנקו אותי ורק עניתי לו "אני לא רוצה להיכנס למשפחה ששופטת אותי בגלל עדה, ועוד יותר להיות עם גבר חלש אופי כמוך".
הייתי בדיכאון תקופה ומחברים משותפים הבנתי שגם הוא היה בדיכאון ובמריבות עם ההורים. היינו מסתמסים מדי פעם, ואחרי 7 חודשים מהפרידה אני רואה בפייסבוק שהוא התארס. איחלתי לו מזל טוב אבל הלב שלי נשבר, אני הייתי בטוחה שהוא מחכה וגם אם לא, ציפיתי שאם אנחנו מדברים הוא ישתף שהוא יוצא עם מישהי/עומד להתחתן כל רגע. אני מניחה שהוא פשוט לא רצה לשבור לי את הלב אבל זה כאב.
ניסיתי להתגבר והתאהבתי בטיפוסים הכי בקצה השני שלי,
חזרתי בשאלה, איבדתי את הבתולים שלי למרות שנשבעתי לשמור את עצמי לחתונה, הייתי בטוחה שאני מאוהבת בבחורים שיצאתי איתם אבל הבנתי שאני לא מצליחה להאמין לגברים שהם אומרים לי שהם אוהבים אותי, גם לא אחרי שנה ביחד.
אחרי שהתחתן ניתקתי איתו קשר ולפני שנתיים פגשתי אותו באוטובוס,
ראיתי את המבט שלו ואפילו חברה שהייתה איתי אמרה לי שנראה לה שהוא בקטע שלי (בלי לדעת שהוא המנייאק שממנו אני פגועה) אבל ירדתי בתחנה אחרי שהוא עלה ולא הספקתי לומר משהו רק שלום.
הוא לא יוצא לי מהראש למרות שעברו כבר 6 שנים ויש לו כבר 3 ילדים.
אני לא מתכוונת לעשות כלום עם זה כי הוא נשוי ואין לי שום כוונה להרוס משפחה.
אבל איך אני ממשיכה הלאה למרות שעדיין יש בי קצת כעס או פגיעות?
איך אני יכולה להחזיר את האמון שלי בגברים?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות