היי,
אז ככה, סיימתי שירות צבעי בחיל תקשוב, עשיתי את הטיול הגדול והגיע הזמן לבחור מה ללמוד.
עבדתי שנה בהייטק, אפשר לומר שרכבתי על הגל מהצבא במקצוע שקיבלתי ואיפשהו הבנתי שכל התחום הזה של מחשבים ותכנות זה פשוט לא בשבילי ואני לא אוהב אותו.
ולמה ההקדמה הזאת? פשוט כי הבנתי שבמה שאני באמת אוהב אין עבודה ואם כבר יש-אז אין כסף. רציתי ללמוד ביולוגיה, למדתי גם בתיכון ואני מת על זה, אבל לא רוצה לסיים בתור עובד מעבדה שמרוויח 6000 והעבודה היא לא קלה בכלל.
בסוף נרשמתי ללימודי תקשורת דיגיטל (תואר ראשון) זה היה הדבר השני אחרי ביולוגיה שהכי עניין אותי וקרץ לי. התואר הוא עם דגש על קידום אתרים ובנייה חזותית של אתרים ואפליקציות - באונ׳ אריאל.
אבל גם שם המשכורות לא מזהירות. נכון, יש יותר אופציה למצוא עבודה וגם אפילו בהייטק אבל עדיין אני חושב לעצמי- זה שווה את זה?
בתכלס אם זה לא מהנדס, בשום מקצוע אני לא ארוויח באמת טוב. מצד אחד רוצה להרוויח יפה ומצד שני רוצה לאהוב את מה שאני עושה. אני ממש מבולבל ורציתי לשאול לדעתם - עשיתי את הדבר הנכון? הייתי צריך ללכת לביולוגיה למרות שאין בזה כסף? או שבכלל אני צריך ללכת להנדסה למרות שאני לא אוהב את התחום רק בשביל הכסף?
ממש מבולבל ואשמח לעצות:(
סליחה על החפירה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות