מתחם הייעוץ של לוינסקי

למה יורד לי דם גם כשאני לא במחזור?

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-31/07/19 בשעה 21:55

בזמן האחרון יורד לי דם אבל אני לא במחזור (זה גם לא חזק כמו מחזור אבל יש דם) והשאלה שלי היא ממה זה יכול לקרות? אני לא קיימתי יחסי מין בחיים שלי והדבר היחיד שעשיתי זה לאונן במקלחת מהזרם של המים, יכול להיות שזה בגלל זה?? אני לא יודעת למה זה קורה ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה שוב (זה לא כואב אם זה משנה)
אני לא עומדת ללכת לרופא או לשתף את אמא אם צריך, אני רק אשמח לדעת ממה זה נובע (או ממה זה יכול לנבוע) ואם יש דרך לגרום לזה להפסיק, או שזה יפסיק לבד ומתי
אני גם עוד שבוע עומדת לקחת כדורים לעשרה ימים שיגרמו למחזור שלי לאחר (כי אני טסה לחו"ל) ואני לא באמת יודעת מה התופעות לוואי ואם המחזור בטוח יאחר כי אני מפחדת לקבל אבל אני לא יודעת אם ירד לי דם לא מהמחזור ואני מפחדת שירד ואז מה עשיתי בזה שאיחרתי את המחזור? ירד לי דם בכל מקרה
ולא לקחתי אף פעם גלולות או כדורים שקשורים לזה אם זה משנה..

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2019-07-31 22:49:18

הכדורים שאני אקח זה פרימולוט נור וכן הלכתי לרופא נשים בשביל זה, אבל אני לא עומדת ללכת לרופא בשביל הדבר הספציפי הזה
הדימום לא חזק וזה לא כל הזמן, זה קרה לי בערך 4 פעמים בשבועיים האלה אבל זה לא כמו מחזור שדולף החוצה, פשוט כשאני הולכת להתפנות אז בנייר אני רואה שיש דם אבל אין דם בשתן (רק פעם אחת היה טיפה דם בתחתון אבל זה לא דולף כי זה לא חזק)
יכול להיות שזה קשור לתזונה? בגלל החופש אני קמה מאוחר ובקושי אוכלת
זה לא כזה נורא כמו בתיאור אבל זה כן מפריע לי (וגם מפחיד טיפה כי אני לא יודעת ממה זה נובע)
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"