שלחתי ערעור על מבחן ומיילים טעונים למרצים, איך לתקן?

סטודנט בן 27 | כתב את השאלה ב-12/08/19 בשעה 17:59

היי אסקפיפל,

באחד המבחנים שניגשתי, הייתה טעות קטנה במחן, ואני במהלך המבחן שאלתי את המרצה, האם יש תשובה נכונה לשאלה הזאת? (כי ידעתי את החומר חלק), והמרצה ענתה שכן,

והמשכתי לחשב, ועדיין רואה שלא מגיע לתשובה הנכונה... גם המתרגלים נכנסו למבחן ושאלתי אותם, והם לא אמרו משהו מועיל...

בכל מקרה בסוף הסתמכתי על החישוב שעשיתי - חישוב שחזרתי עליו אולי איזה 12 פעם במבחן, ועניתי על פי החישוב.

זאת הייתה שאלה אחת קטנה מתוך כל המבחן שלקחה לי כמעט שעה לפתור.

כל השאלות האחרות פתרתי בלי בעיה מיוחדת.

קיבלנו ציונים - ואני קיבלתי ציון גבוה. אבל לא מה שציפיתי - ציפיתי ליותר גבוה, יש לי ידע כלכך טוב בחומר הזה שאני באמת בכיף מוציא 100 עגול.

לבסוף אותה שאלה הייתה אכן החישובים שחישבתי איזה 12 פעם, למרות שהחישובים לא עונים במדויק על השאלה שנשאלה,

כלומר, הייתה טעות קטנה במבחן. פשוטו כמשמעו! אני הפסדתי אולי שעה על השאלה הזאת,

ואילו הייתה לי את השעה הזאת , יכולתי באמת לקבל 100 - ואפשר באמת לראות את זה ולהבין את זה אם מסתכלים על המבחן שלי.

קיבלנו ציונים, ולא ניתנה התייחסות מיוחדת לטעות שהייתה במבחן.

שלחתי ערעור בטענה שהייתה טעות במבחן שגזלה ממני זמן רב מהמבחן, וששאלתי את כל מי שנכנס לגביה.

ידעתי שהערעור ככה לבד מול המרצה יכל בקלות להיפסל. אני גם בערעור פחות כתבתי בצורה עניינית, וכתבתי יותר בצורה - שאני רוצה לערב את כל הגורמים,

ולכן, מה שעשיתי, שלחתי גם מייל למרצה, וכיתבתי בו את הדיקאן, ואת הרכזת

ושטחתי בפניהם את טענותיי על המבחן - והעליתי להם את השאלה המדוברת,

וממש ביקשתי שיוסיפו לי נקודות למבחן, וכתבתי להם בצורה ממש ממש טעונה, וגם למרצה.

לבסוף הערעור שלי התקבל, המרצה כתבה לי משהו בסגנון :"הטענות שלך הם רק שלך ואף אחד לא התלונן על כך, ואני לא מקבלת אותם בלה בלה..." ואז היא כאילו מצאה שהורידו לי נקודות סתם - במקום אחר במבחן(זה לא באמת קרה) והעלתה לי קצת נקודות - לכאורה על זה...

לפי דעתי זה בשביל להשתיק אותי כי אם הם יודו שהייתה טעות במבחן - הם יהיו מחויבים לתת מועד נוסף וזה עולה להם הרבה כסף, או שלפחות יהיו השלכות לא טובות כלכך.

בכל מקרה, אחרי שהעלו לי, אני יכול להסתפק בזה, למרות שעדיין חושב שמגיע לי יותר... אבל נעזוב את זה...

רק חשוב לי לציין לכם הקוראים, זה לא שהולך לי כלכך טוב בקורסים אחרים... יש לי כבר נכשל אחד, ויש לי עוד קורסים עם ציונים בינוניים, ככה שציון טוב בקורס הזה - יאזן לי את הממוצע ולכן אני חייב את זה, ולכן ככה נלחמתי על זה...

אבל אני לא הייתי רוצה שזה השיח שיהיה לי עם הדיקאן ועם המרצה, יש דרך לתקן את זה???

עדכון מסטודנט, שואל השאלה 2019-08-12 19:06:19

רק חשוב להבהיר את תגובתה של המרצה שכתבה לי משהו בסגנון :"הטענות שלך הם רק שלך ואף אחד לא התלונן על כך, ואני לא מקבלת אותם בלה בלה... למרות שהחישוב קרוב
וזה לא עונה במדוייק על השאלה - זה מה שהיה צריך לכתוב"... ואז ההמשך כפי שמתואר
שמור עדכון

לשלוח מייל שבוא אני מודה להם? מבקש סליחה? משהו בסגנון?

לא אין טעם, עדיף להיות בשקט ולתת לשקט לעשות את שלו.

לשלוח מייל יכול להועיל

אחר בתגובות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"