אז ככה, אני מתגוררת בעיר פריפרית בדרום הארץ, כרגע החברות שלי שגרות איתי באותה העיר - לרוב עסוקות ולא יכולות לבלות, מה שגם לרובן המוחלט אין רישיון (לי כן יש) כך שיוצא שאני נהגת תורנית רוב הפעמים. הרוב גם בזוגיות או עסוקות בלימודים או עובדות, כך שגם כשכן נפגשות זה לעיתים נדירות ובדרך כלל היציאה לא מספקת אותי.
אני בת אדם מאוד פעלתנית ואוהבת לעשות דברים - לטייל בארץ ובחול, לעשות ספורט או ללכת לחוגים, אוהבת לנסוע לסיני, אוהבת לצאת לברים ומועדונים בתל אביב ולשתות ועוד, ובכללי האופי שלי יחסית שונה מהן.הן לא אוהבות את כל הדברים הללו ובכלל מעדיפות לשבת בבית, או שמתרצות את זה שהן לא אוהבות לצאת יש לי עוד כמה חברות שמפוזרות ברחבי הארץ ורובן באזור תל אביב, אבל אני לא נפגשת איתן הרבה כי אני מרגישה שלפעמים אני "מתאמצת" יותר מדי ויוזמת יותר מדי ואני לא אוהבת להרגיש שאני רודפת אחריהן.
רוב הזמן אני מרגישה מאוד לבד, לי ולחברות שלי שגרות בעיר שלי אין אותם תחומי עניין וגם רוב הזמן אני מרגישה שאני ממש יוצאת מגדרי כדי להוציא אותן מהבית ולבלות.
יש לי רקע של בעיות נפשיות ודיכאון ומאוד קשה לי להרגיש שאני תמיד מנסה יותר מהן, גורם לי להרגיש לא רצויה וכך אני עוד יותר "נסגרת"
אני מאוד רוצה להכיר חברות, אני אוהבת קרבה נשית ומאוד מחפשת אותה כי חברויות בין נשים הן מדהימות ומעצימות ותומכות כשהן נעשות נכון ואני ממש מרגישה שזה חסר לי בחיים, במיוחד חברות (או חברים, לא פוסלת) שאיתי באותו הראש.
אני לא יודעת איך ואיפה להכיר ואני לא יודעת מה לעשות, במיוחד שמצד אחד אני כל כך רוצה ומצד שני בגלל הרקע של הבעיות הנפשיות קשה לי להיפתח לאנשים או ללכת לבד למקומות (לדוגמא לחוגים, אני לא מסוגלת ללכת לבד כי אני מתביישת ממש ואין לי רשת ביטחון ליפול עליה אם אני לבד...)והרבה חושבים שאני סנובית בהתחלה ולא רוצים לדבר איתי (ואני הכי לא, פשוט מגננה שפיתחתי כחלק מהרקע שלי...) ניסיתי להצטרף לכל מיני קבוצות פייסבוק ולבקש מחברות שיכירו לי חברות ולהיות איתן בקשר, זה לא ממש מחזיק מים ואני גם מרגישה שרוב האנשים שסביבי נמצאים בשלב אחר בחיים, של סיום לימודים - זוגיות - עבודה רצינית ואין להם חשק לעשות את ה"שטויות" שאני רוצה
אני מתחילה ללמוד באוקטובר בתל אביב ומתכננת גם לעבור למרכז בגלל הלימודים, אבל זה עוד מלא זמן והייתי ממש רוצה למצוא דרכים חלופיות כן למצוא חברויות
אז אשמח לכל הצעה ועצה שיש לכם
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות