אני בן אדם חזק ועברתי המון בחיים , אני נשברת ובסוף תמיד קמה, אבל עכשיו אני נמצאת במצב שאני לא מצליחה לקום ממנו.
אני אחרי פרידה מקשר של שנה, קשר ראשון שבאמת התמסרתי בו והרגשתי שאני אוהבת אהבת אמת בפעם הראשונה בחיי .
התעורר בי הרצון לדעת מה קורה איתה, איפה היא , דאגתי לה מאוד , היא הייתה בראש שלי 24/7 ופשוט אהבתי אותה כל כך. היא לצערי במהלך כל הקשר זכרה רק את ההתחלה , את התקופה שלקח לי זמן להתמסר והיא נורא אהבה אותי ואני פחות מיהרתי להכנס לשם .. וקשר שלם פשוט סבלתי מזה.
גלגולי עיניים , דיבור מזלזל, ניתוקי שיחות , פשוט בורחת לי באמצע שאני מדברת על הרגשות שלי, לא רוצה לראות אותי, פוגעת בי, קוראת לי אובססיבית חופרת ,לא נתנה לי לסיים את המשפטים שלי ורק מרחיקה אותי ממנה כל פעם מחדש.
התאמצתי כל כך בכל פעם לתקן את הקשר הזה שכבר הלך לאיבוד,
התחננתי שתקשיב לי , שאני רוצה רק אותה ואני נלחמת עליה.
אבל היא הפסיקה להלחם עלי, רק בתחילת הקשר היא העזה להלחם עלי... עכשיו נהייתי פשוט משחק , מובן מאליו... ככה זה מרגיש לי.
היא מאשימה את ההתנהגויות שלה בהתנהגויות שלי ואומרת שאני גרמתי לה להיות כזאת .. וכשאני שואלת בדמעות , בגרון חנוק- 'מה עשיתי??' היא עונה שאין רשימה ועשיתי מספיק.
אני פשוט לא יכולה יותר , אני כל היום בוכה עליה . כל היום מאשימה את עצמי שאני לא בסדר .
היא רוצה חופש בזוגיות , לצאת למסיבות עם חברות , ידידים ולעשות מה שלה יהיה נוח כל עוד זה עקרון שלה ... היא חושבת שלעדכן איפה היא נמצאת זה מוגזם, ורק אם היא תרצה לעדכן היא תעדכן.. וכל אלה עקרונות שמתנגשים לנו נורא .
אני הראתי לה כל כך הרבה אהבה, רדפתי אחריה . לא ראיתי ממנה שום מחווה או מאמץ , חוץ משיחות פלאפון ולנסוע עד אלי כשהתאים לה.
מרגיש כאילו יש כל כך הרבה דברים שאי אפשר לגשר עליהם - ועוד היא אומרת לי שהיא אוהבת אותי אבל לא יודעת אם זה עושה לה טוב ..
אני כל כך פגועה , את החיים שלי נתתי לבן אדם הזה וביחד איתו נהייתי הכי רצינית שיש לעומת קשרים זוגיים אחרים בעבר שלי ..
ראיתי איתה את העתיד שלי ובגלל זה לקחתי את הקשר הזה ברצינות בפעם הראשונה בחיי ... זה הגיוני שהיא 'מענישה' אותי ככה..? שבאמת היא זוכרת לי את החוסר רצינות שלה ההתחלה ולא משחררת ופוגעת בי רק עוד ועוד ?
איך להפסיק להאשים את עצמי ? להבין שהפרידה היא לטובתי ולא בגללי...?
נכנסתי לדיכאון עמוק , אני לא מתפקדת ולא מצליחה לצאת ממנו ...
אני חייבת עזרה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות