היי אני למדתי פה בארץ קונדיטוריה ועסקתי בתחום אך לצערי אין תעודה חתומה, אני רוצה ללכת ללמוד קונדיטוריה הבעיה היא שבארץ יש את נושא הכשרות.
ואני מתכוון מהבחינה שיש קינוחים שמכינים בחול מאותו חומר אבל מוסיפים מרכיבים שלא תמיד באים לפי חוקי הכשרות ולכן במוסדות הכשרות היא הסיפתח...
אני קראתי על הרבה מקומות שמלמדים וכל אחת בדרך שונה אבל על אותו העיקרון, הדילמה שלי היא איפה הכי מומלץ ללמוד??
ביפן הם אלופים במתוקים כמו סוכר ושוקולד, בצרפת המאפים זה הבסיס אצלהם וזה מושלם, בארהב חולים על המוגזם העוגות או הקינוחים שם בכמויות, וככה אפשר לעבור יבשת אחרי יבשת.
אתם אלו שלמדו או התעניינו מה אתם מציעים ????
תודה לעונים ומי יתן ורק יהיה מתוק
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות