בין הסדינים בין הסדינים
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

יש לי יזיז ויזיזה, שניהם התאהבו בי וגיליתי שהם בעצמם זוג נשוי, מה עכשיו?!

קרועה בין שניים בת 24 | כתבה את השאלה ב-06/09/19 בשעה 17:12

שלום לכם אסק פיפל, אני ממש חייבת את העזרה שלכם, אני קרועה לחלוטין ולא יודעת מה לעשות.

לפי הכותרת אתם מבינים שאני בי, אבל זה לא מה שחשוב כרגע. לפני בערך ארבעה חודשים אני נפרדתי מהחברה שלי (לא רלוונטי מה קרה) והייתי שבורה לחלוטין, ולמזלי אני הצלחתי להתגבר על זה וכרגע אני לא מחפשת זוגיות ומשקיעה בלימודים, והחלטתי שכרגע אני פשוט ילך על יזיזות וזה מה שעשיתי.

התחלתי לשכב עם גבר שאני ממש נהנית איתו בזמן היחסים ולאחר כמה זמן אני התחלתי לשכב גם עם מישהי אחרת שגם איתה מאוד נהנתי, ואיכשהו היזיזות הפכו גם לסוג של ידידות ומצאתי את עצמי במצב שאני מבלת ונהנית גם איתו וגם איתה (בנפרד כמובן).

בשלב כלשהו הבחורה סיפרה לי שהיא מרגישה שיש לה רגשות כלפי ולא ידעתי מה לעשות ואמרתי שאני אצטרך לחשוב קצת.

והיה ערב אחד, ממש לפני שבוע, שבו שכבתי עם הבחור, כאשר סיימנו הוא הלך להביא בשבילי משהו לנקות, ובזמן שחיכיתי לו, לקחתי לו את הארנק מהשידה (אני ממש לא יודעת למה עשיתי את זה יכול להיות שאני טיפה חטטנית, בבקשה אל תשפטו או משהו) ופתחתי אותו, וחיטטתי שם קצת ומצאתי שם תמונה שלו והבחורה שאני שוכבת איתה! (כל אחג מהם אמר שהוא רווק) ושלא תחשבו שאני לחוצה ושזו מישהי שדומה לה, זו אותה אחת! אני זיהיתי כי יש לה שומה קטנה בפנים. אני נבהלתי וסגרתי מיד את הארנק ולא ידעתי מה לעשות. כאשר הבחור הגיע, לא אמרתי כלום, התביישתי ופחדתי, והוא התיישב לידי וסיפר לי שגם לו יש רגשות כלפי! לא ידעתי איך להגיב ואמרתי שאני צריכה לחשוב על זה.

עבר שבוע, ובקושי דיברתי איתה ואיתו ואני כל היום וכל הלילה חושבת מה לעשות, האם להתעמת איתם ולבקש זה מזה תשובות למה ואיך, או האם לנתק איתם כל קשר, למרות שאני נהנית איתם וכיף לי איתם, ואני לא אשקר לכם, אני גם מרגישה כלפיהם משהו ואני גם חושבת על האופציה שבה אני אבחר לצאת עם אחד או אחת מהן ולחיות איתם חיי זוגיות ואו להעמיד פנים שאני לא ראיתי כלום ולהמשיך עם היזיזות ואני מרגישה כל כך נורא.
אני מרגישה כאילו רימו אותו על עצם העובדה שלא סיפרו לי ומרגישה מטומטת כי לא שמתי לב לזה לפני ויותר מזה, אני מרגישה כמו כלבה על כך ששכבתי עם גבר ואישה נשואים ומרגישה כאילו גרמתי להם לבגוד ואני זו שאגרום לגירושים (אם אני אספר שגם לגבי זה אני מתלבטת) ולבאלגן ואני ממש לא רוצה את זה על המצפון שלי ואני לא יודעת מה לעשות.

אני ממש חייבת וממש אשמח אם תעזרו ותייעצו לי, תודה מראש.

מה לעשות עם הסיטואציה

לנתק קשר ולא להגיד כלום ולתת להם להיות ביחד ולא לעשות באלגן
 
23
להתעמת איתם ולתת להם לפתור את זה, ואם אפשר, לעזור.
 
34
לצאת עם אחד מהם ולחיות בזוגיות מאושרת
 
1
לא להגיד כלום ולהמשיך עם הסטוצים.
 
10
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (8) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות