מנהל הקפיץ אותי הביתה ונגע בי, לשתוק או להרוס לו את הקריירה?

דנה בת 20 | כתבה את השאלה ב-18/09/19 בשעה 22:21

אני חייבת להוציא את זה ממני, התחלתי לפני חודש וחצי לעבוד בחברה ארצית ובנלאומית גדולה במוקד הארצי. בגדול על עצמי- אני בת 20, מתלבשת תמיד צנוע, ליתר דיוק גינסים וטישרט, לא חולצות בטן ואפילו לא מחשוף קטן כי אני לא אוהבת. מאוד מופנמת, לא מפלרטטת ודיי סרקסטית, שומרת את הפרטיות שלי לעצמי ולא נותנת לאנשים להתקרב יותר מידיי.
העבודה שלי היא תקשורת עם לקוחות, נותני שירות ומנהלים של נותני השירות (יש לי מנהלת נפרדת שממונה על המוקד).
התקשורת עם כולם בסדר גמור, נותני השירות והמנהלים ברמה ידידותית , לפעמים נפגשים בהפסקות ויושבים לעשן והכל בסדר וברמה המקצועית. כלומר אף אחד לא מתייחס לאחר לפי התפקיד שלו אלא יחס חברי לכולם. ולא רק איתי אלא עם כל העובדים והעובדות שאיתי במוקד.
בין כל העובדים שלא במוקד, יצא לי לשבת בהפסקות יותר עם נותני שירות והמנהל שלהם שהם רוסים כמוני (אין פה גזענות פשוט שפה משותפת אז התחברנו ככה)
וכולם גם נשואים עם ילדים.
אתמול אותו מנהל פגש אותי כמה פעמים בהפסקות סיגריה שלי. דיברנו קצת על העבודה והוא שאל מתי אני מסיימת והציע להקפיץ אותי הביתה. זו שעה נסיעה ואני סמכתי עליו(טיפשה) כי ידוע לי שהוא מופנם ויש לו משפחה. אני כמעט אף פעם לא מסכימה לטרמפים.
נכנסתי לאוטו נסענו הכל טוב, אבל אז אחד העובדים שלו התקשר ותוך שיחה איתו הוא שם יד על הירך שלי. אוקיי התעלמתי, יכול להיות שהוא מאלה שמדברים ונוגעים, יש אנשים כאלה. אבל אחר כך הבנתי שלא- ברמזור הוא עשה לי ״נעימי" בצאוור מאחורה וכמובן זזתי ממנו שיפסיק , אחר כך לקח לי את היד, אמרתי לו שהוא קפוא והוא שילב את האצבעות שלו עם שלי ואמר הנה תחממי אותי (שוב, בגדול לא משהו סוטה)
בדרך שאל אותי עם מי אני מתכתבת כל הנסיעה ואם יש לי אחים, אמרתי לו שיש לי אח גדול (וחבל שלא המצאתי שהוא שוטר או משהו)
בהמשך הנסיעה היו עוד נגיעות שלו בירך שלי, לא גבוה מידיי או קרוב למפשעה, אבל עדיין. היו.
הוא הציע לי לשבת לאכול איפשהו ואז בסוף הנסיעה לעשן איתו בחוץ וכמובן סירבתי.
חזרתי הביתה נגעלת מעצמי, התקשרתי לבחור שאני יוצאת איתו ופשוט סיפרתי לו ובכיתי. אני בדרך כלל לא מתרגשת מגברים כי כבר שמעתי סיפורים, אבל לחוות את זה זה לא אותו דבר, אף פעם לא הבנתי למה נשים מאשימות את עצמן, עד אתמול שאני שואלת את עצמי למה בכלל הסכמתי לטרמפ.
זה או שאני הורסת לו את הקריירה או שאני שותקת. ואני רק חושבת לעצמי איך אדם מבוגר עם תפקיד בכיר יש את האומץ לאבד הכל בגלל שטות? כשיש מול העניים שלו תמונה של המשפחה שלו במסך? ומה הוא חשב לעצמו? שאשכב איתו? הרי זה לא יתן לי העלאה ולא כלום ולו זה רק יהרוס את החיים.
ברור לי שאני לא מסכימה לטרמפ מאף אחד עכשיו וכמובן מתרחקת ממנו כמה שאפשר.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"